Ştefan Bănică, vedeta preferată a lui Adrian Sârbu. Cum l-a atras la PRO TV?


Alături de Andreea Marin, pentru o vreme au format un cuplu de invidiat
Bănică Jr. are doi copii: o fetiţă cu Andreea Marin şi un băiat cu altă femeie, Camelia Constantinescu.
Artistul spune că fiecare dintre femeile care au făcut parte din viaţa lui i-a oferit o lecţie importantă. El crede foarte mult în destin şi spune că niciuna dintre relaţiile pe care le-a avut nu a fost întâmplătoare.
"Cred că toate femeile din viaţa mea au fost nişte lecţii de viaţă prin care a trebuit să trec.
Nimic nu a fost întâmplător. Nu e vorba de noroc, ci de karma. Ţine de fiecare. Faptul că Bănică e prezent pe micile ecrane prin chestia asta cu relaţiile nu mi se pare nimic interesant, de la un anumit punct încolo", a spus Bănică la postul Antena Stars.
"Mă simt norocos pentru momentele frumoase pe care le-am trăit. Dar în rest nu e o întâmplare. Nici pentru mine, nici pentru ele", a adăugat el.
Ştefan Bănică (47 de ani) este un star de mare succes care a trăit sau a fost căsătorit cu cele mai în vogă femei din România.
Despărţirea de Andreea Marin nu a fost una liniştită, solistul fiind acuzat subtil de aceasta, dar şi de mai multe partenere cum că ar fi violent:
„Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divorţ, agresivitatea, însă, da. Sunt alte lucruri mai rele - răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului, agresivitatea în cuplu. Aş suporta eu sau tu ca fiica mea sau a ta să ia o palmă pentru că a văzut că mama ei a suportat asta? Ei bine, nu“, a declarat Andreea Marin, fosta soţie a lui Bănică.
8 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod