Starleta a devenit doamnă: Sora zburdalnicei Paris Hilton s-a măritat în palatul Prințesei Diana

Nicky a făcut senzaţie la Săptămâna Modei de la Paris cu rochia ei ieşită din comun, care îi lăsa la vedere o bună parte din posterior

Nicky Hilton, pe care mama sa o alintă drept "un iepuraş adorabil", a avut o relaţie cu modelul Marcus Shenkenberg şi o alta, mai de durată, cu David Katzenberg, fiul directorului studiourilor Dreamworks, Jeffrey Katzenberg. Daily Mail scrie că partea ei de avere ar valora aproximativ 16,6 milioane de euro.

Alesul inimii ei, britanicul James Rothschild, în vârstă de 30 de ani, a fost bancher timp de mai mulţi ani. Acesta a pus recent în vânzare casa familiei din Suffolk, pentru care cere 30 de milioane de euro, semn că se va muta la New York, împreună cu soţia lui. Prietenii îl descriu ca pe un tip amuzant, dar care evită să iasă în evidenţă. Înainte de a o cunoaşte pe Nicky, el a avut o relaţie cu starleta Astrid Harbord, o tânără din cercul de prieteni comuni ai prinţului Harry şi confidentă a Ducesei de Cambridge, scrie Daily Mail.

Nicky şi James s-au cunoscut în 2011, la nunta de la Roma a Petrei Ecclestone cu omul de afaceri James Stunt. Nicky se mândreşte că a fost dragoste la prima vedere şi că locul în care s-au îndrăgostit nu putea fi mai romantic de atât - este vorba de Castelul Odescalchi, construit în secolul al XV-lea. Cei doi s-au logodit în august 2014, în timpul unei vacanţe petrecute în Italia. James Rothschild a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în timpul unei plimbări cu vaporaşul pe Lacul Como. Ei au continuat să locuiască însă separat, Nicky, la Los Angeles, iar James în Londra.

Recent, Paris Hilton a spus că sora sa mai mică, Nicky Hilton, şi James Rothschild alcătuiesc "cuplul perfect". "Sunt perfecţi unul pentru celălalt. Sunt cei mai buni prieteni. Sunt atât de loiali unul altuia şi atât de îndrăgostiţi. Sunt precum un prinţ şi o prinţesă", a declarat Paris Hilton, în vârstă de 34 de ani, citată de revista People.

Vineri, în acordurile încântătoare ale muzicii care a umplut spaţiul Orangeria Palatului Kensington, fosta reşedinţă a Prinţesei Diana, una dintre moştenitoarele imperiului hotelier Hilton şi membrul uneia dintre cele mai bogate familii britanice şi moştenitorul unui imperiu financiar-bancar, s-au căsătorit într-o ceremonie exclusivistă, consfinţind alianţa între două dintre cele mai puternice familii la nivel mondial. O uniune ce părea improbabilă, având în vedere că, până în prezent, dinastiile Hilton şi Rothschild au avut puţine lucruri în comun, dincolo de scandalurile în care fiecare dintre acestea a fost implicată şi de uriaşele averi pe care le deţin, observă Daily Mail.

Mireasa a purtat la ceremonie o rochie din colecţia haute couture a casei de modă Valentino, în valoare de cel puţin 50.000 de lire sterline, la care a "asortat" inelul de logodnă cu un enorm diamant de opt carate, estimat la un milion de lire sterline.

La nuntă au fost prezenţi şi membri ai altor familii celebre, precum Ecclestone, Guinness şi Goldsmith. De altfel, mama mirelui s-a născut în familia Guinness, iar sora lui James Rothschild, Kate, a fost căsătorită cu Ben Goldsmith.

În ciuda cheltuielilor ameţitoare pe care le-a făcut cu această ocazie, mireasa a avut parte de un incident neplăcut, când automobilul Bentley cu care a fost transportată la Palatul Kensington a oprit cu o roată chiar pe trena rochiei semnată de Valentino, moment surprins imediat de fotoreporteri.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod