Soţul Andreei Marin știe ce are de făcut: Vrea neapărat să devină tată!

"Vreau să trăiesc sentimentul de a fi tată. Este normal să-mi doresc asta", a spus Tuncay Ozturk într-un interviu. Vedeta TV își dorește și ea încă un copil.

Soțul Andreei Marin a vorbit, într-un interviu pentru emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, despre viaţa de familie alături de vedeta TV. El a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să devină tată.

"Nu ştiu cum a fost viaţa Andreei înainte, dar acum ne merge bine. Pentru mine, ea nu este vedetă. Acasă este soţie. I-am spus să avem o familie normală şi a fost de acord. Pentru mine este o femeie minunată. În căminul nostru este femeie, nu vedetă, şi se descurcă foarte bine. Gătim împreună, facem lucruri împreună, ca o familie", a declarat Tuncay Ozturk.

"Vreau să trăiesc sentimentul de a fi tată.

Este normal să-mi doresc asta. Vreau să am o familie normală aici... Vreau ca copilul nostru să fie sănătos, în primul rând. Mi-aş dori un băiat...", a mărturisit el.

Tuncay a avut numai cuvinte de laudă despre soția lui și a spus că, dacă aceasta n-ar fi avut un copil, s-ar fi căsătorit imediat cu ea: "O iubesc pe femeia asta. Ne-am văzut, ne-am îndrăgostit. Singurul lucru care m-a făcut să aştept a fost fiica ei. Altfel, ne-am fi căsătorit acum şase luni", a spus fizioterapeutul turc în vârstă de 27 de ani.

La rândul ei, Andreea Marin nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă.
Vedeta în vârstă de 39 de ani a declarat că a păstrat toate hainele vechi pentru atunci când va fi din nou însărcinată. "Am toate hainele vechi, le am pentru când o să fiu însărcinată. De ce nu. Dacă Dumnezeu mă ajută... Da. Nu mi-am pus întrebarea dacă m-aş descurca cu gemeni, dar cred că oricine se descurcă. Dacă vrei, cred că te descurci şi singur cu copilul tău. Nu e neapărat să ai o bonă. În ritmul stresant al vieţii, pe care o trăim în ziua de azi şi dacă vrei să-ţi menţii şi cariera, atunci este bine să ai un ajutor şi nu trebuie să fie o bonă neapărat.
Poate să fie o bunică, poate fi mamă, o prietenă"
, a declarat Andreea pentru cancan.ro.Într-un alt interviu, difuzat în emisiunea "Poveştiri adevărate", de la Acasă TV, Tuncay Ozturk a explicat că Andreea şi părinţii lui au o relaţie excelentă şi că ea s-a integrat foarte bine în familia sa, din care face deja parte. "Se înţeleg foarte bine cu Andreea. Fac glume pe seama mea, vorbesc pe la spate. Părinţii mei se înţeleg foarte bine cu Andreea. Ea face parte din familie deja. Andreea a început să înveţe limba turcă.

Se descurcă foarte bine."

Întrebat de ce a ales-o pe Andreea să-i fie soţie, turcul a spus că este vorba de iubire, nu de alegeri: "Nu e vorba de alegeri, ci despre iubire. Este un sentiment minunat să te căsătoreşti cu cineva pe care-l iubeşti. Asta este tot."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Februarie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bebe pe 26 Feb 2014, 13:10
    Relatie sortita esecului!!!

    Lucrurile vor dura atâta timp cât relaţia cu turcul va face rating. Ea vrea să demonstreze că e o femeie puternică, tânără, dar e o biata expirata flescaita si falsa. Ei comunică în limba engleză, dar atunci când comunici cu cineva într-o limbă străină îţi activezi emisfera stângă, nu dreaptă, ca pentru iubire. Iar Violeta il priveşte pe turcalete ca pe un partener de joacă. Andreea ar fi fost necesar să se gândească înainte. Plus ca maseurul o sa vada diferenta intre trupurile sportivelor tinere si corpul labartat al babaciunii lui. S-au întâlnit într-un spital, tot aşa se vor separa.

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod