Sofia Vergara, secretul frumuseții la 42 de ani: "Nu muncesc, nu mănânc prăjituri"

Actriţa a mărturisit că nu era o adeptă a exerciţiilor fizice, dar când a văzut rezultatele obţinute a regretat că nu a început să lucreze din tinereţe


Sofia Vergara, una dintre vedetele serialului american "Modern Family", ocupă, pentru al treilea an consecutiv, prima poziţie în topul celor mai bine plătite actriţe din televiziunea americană, cu venituri de 37 de milioane de dolari, realizat de revista Forbes.

Când sunt indulgentă exersez mai mult a doua ziSofia Vergara
Actriţa columbiană a câştigat în ultimul an 325.000 de dolari pentru fiecare episod al serialului "O familie modernă/ Modern Family", care este produs de televiziunea americană ABC.

Pe lângă activitatea sa în domeniul televiziunii, Sofia Vergara are contracte de publicitate cu producători de băuturi, cosmetice şi îmbrăcăminte.
De asemenea, actriţa este cofondatoarea companiei Latin World Entertainment, care activează tot în industria de divertisment.

Sofia Vergara a debutat ca model şi a devenit cunoscută după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi. Ulterior, Vergara s-a orientat spre televiziune şi a devenit prezentatoare şi realizatoare de programe pentru o televiziune latino-americană. Rolul din serialul "O familie modernă/ Modern Family" este acela care a făcut-o celebră pe actriţa columbiană şi i-a adus două nominalizări la Globul de Aur şi două nominalizări la premiile Emmy, notează Mediafax.


Foto: Shape

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod