Sofia Vergara, Heidi Klum și Nicole Kidman au purtat rochii superbe la Premiile Emmy

Facebook Twitter gplus Comenteaza

Gala premiilor Primetime Emmy, desfășurată duminică seară, la Los Angeles, a fost o nouă ocazie pentru a admira frumusețile de la Hollywood. Trei vedete au impresionat pe covorul roșu: Sofia Vergara, Heidi Klum și Nicole Kidman au atras toate privirile și aprecierile cu rochiile lor. Actrița columbiană a avut însă parte și de un incident neașteptat.

Surpriza serii de la Premiile Emmy 2012 a fost Sofia Vergara, care a arătat extraordinar într-o rochie de culoare bleu, realizată de Zuhair Murad. Cu 20 de minute înainte ca evenimentul să înceapă, actrița în vârstă de 40 de ani a tras însă o sperietură grozavă, când rochia strălucitoare a plesnit pe ea s-a rupt în fund. După ce staff-ul ei a intervenit și a reparat rochia, vedeta a postat pe internet câteva fotografii din momentele în care "celula de criză" lucra pentru a remedia problema. "Cu 20 de minute înainte ca Modern Family să câştige!! Incident cu rochia!! Mulţumesc echipei mele!! Îmi iubesc viaţa", a scris actriţa pe Twitter.

Heidi Klum și Nicole Kidman s-au bazat și ele pe nuanțe ale culorii albastru și n-au greșit, atrâgând toate blitzurile fotoreporterilor. Top modelul german a pășit pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie lungă de culoare turcoaz, despicată până la talie și foarte decoltată, o creație semnată de Alexandre Vauthier care i-a scos în evidență sânii și picioarele lucrate la sală. Heidi (39 de ani)

Nicole Kidman a venit la gală însoțită de soțul ei, Keith Urban. Actrița australiană a purtat o frumoasă rochie albă cu inserții turcoaz, creată de Antonio Berardi, la care a accesorizat bijuterii realizate de Fred Leighton.

Gala premiilor Primetime Emmy a avut loc duminică seară, la Los Angeles, şi a fost prezentată de Jimmy Kimmel. Premiile sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, recompensând excelenţa programelor de televiziune americane difuzate în prime time.
Decernate în premieră în 1949, distincţiile au fost mult timp cunoscute sub denumirea de "premiile Emmy", până la apariţia Daytime Emmy Awards, acordate pentru prima oară în anii 1970, iar cuvântul "primetime" a fost atunci adăugat în titulatura lor oficială, pentru a elimina posibilitatea unor confuzii între cele două trofee, notează agenția Mediafax.
Premiile Primetime Emmy se acordă, în general, în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane. Gala este difuzată, prin rotaţie, de cele patru posturi de televiziune majore din Statele Unite ale Americii - CBS, ABC, NBC şi FOX.

Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod