Sigourney Weaver la 63 de ani: Minunea albastră de pe covorul roșu

Cu o siluetă perfectă și o rochie de un albastru cobalt care îi venea excelent, Sigourney Weaver dă clasă multor domnișoare în materie de stil. O femeie care la 63 de ani arată la fel de bine ca în tinerețe.
 
Actrița a fost în centrul atenției la Tony Awards, gala premiilor pentru excelență în teatru, desfășurată la New York. Cu părul tuns bob și o rochie albastră care îi venea perfect, Weaver a reușit să le eclipseze pe mult mai tinerele colege de breaslă Scarlett Johansson și Sienna Miller înaintea evenimentului ajuns la a 67-a ediție, relatează cotidianul britanic Daily Mail.
 

Sigourney arată la fel de bine ca în perioada în care se lupta pe viață și pe moarte cu extratereștii din trilogia "Alien".
Piesa "Vanya și Sonia și Masha și Spike", în care actrița o joacă pe Masha, a primit premiul pentru interpretare.
 
 
 
Starul din "Avatar" a prezentat și premiul pentru categoria "Cea mai bună reinterpretare", acordat piesei "Cui i-e frică de Virginia Woolf?". 
 
 

Sigourney Weaver este prima actriţă de la Hollywood care a devenit o adevărată eroină a filmelor de acţiune. Prima ei apariţie în rolul locotenentului Ellen Ripley datează din 1979, odată cu lansarea pe marile ecrane a seriei "Alien", notează Mediafax.
 
 

Actriţa americană a putut fi văzută în lungmetrajul SF "Avatar", turnat în 3D", care a obţinut încasări de peste 2,7 miliarde de dolari pe plan mondial, şi a anunţat că va juca şi în continuarea acestei pelicule, deşi personajul ei a murit în primul film din  seria regizată de James Cameron.
 
 

Sigourney Weaver a mai colaborat cu James Cameron la al doilea film din seria "Alien", intitulat "Aliens - Misiune de pedeapsă", lansat în 1986 și recompensat cu două premii Oscar.


Foto: Hepta / Daily Mail






Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iunie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Printesa_79 pe 12 Iun 2013, 08:37
    Superba!

    Din punctul meu de vedere , acesta doamna este o adevarata artista! Nu a apelat la chirurgie plastiga pentru ridurile de pe fata, se mentine fizic, exceptional ,pentru varsta pe care o are si o admir pentru ca stie sa se mentina in continuare frumoasa,indiferent de varsta biologica! Sunt sincera ,mai mult de 45-47 de ani nu am crezut ca are! Abiaa astept sa o vad in urmatorul film ! :)

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod