Și bogații stau la coadă: Bill Gates a așteptat la rând pentru un burger

Chiar dacă are acces la cele mai scumpe restaurante din lume, Bill Gates alege uneori un meniu de la fast food-ul preferat


Imaginea a devenit imediat virală, primind 15.000 de like-uri și fiind distribuită de peste 12.000 de ori.

Galos a mai scris că fondatorul imperiului Microsoft este incredibil de modest, în ciuda averii sale uriașe și a statului de celebritate. "Bill nu e ahtiat după atenție, dar în general este prietenos și înțelege că e o celebritate... Am vorbit de câteva ori cu el la niște petreceri, dar nu-l cunosc suficient de bine ca să mă duc pe stradă sau într-un restaurant și să-l salut", a explicat autorul imaginii.

Fanii au remarcat modul în care Bill Gates aștepta cu un aer firesc să-i vină rândul pentru a fi servit.

"Nimeni nu-l observă... se potrivește cu locul", a scris cineva pe Facebook. "Ăsta e omul meu!", a scris altcineva.

Să ia mâncare de la Dick's Drive-In a fost o provocare pentru miliardarul american, care este un fan declarat și client fidel al localului Burgermaster din Bellevue, notează Daily Mail.

Chiar dacă are o avere colosală care îi permite să ia masa oriunde în lume, indiferent de valoarea notei de plată, Gates a declarat cândva că la un moment dat, totul e la fel: "Pot să înțeleg dorința de a avea milioane de dolari, e o anumită libertate care vine odată cu acestea.
Dar când treci cu mult de asta, trebuie să vă spun că e același hamburger. Dick's n-a mărit suficient prețurile"
, declara el în 2011, în timpul unei vizite la Universitatea din Washington.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 21 Ian 2019, 13:07
    ceeeee sa zic... :)))))

    pfff ce sa zic.. ;) a facut o jmekerie pt imagine.. ;) poi cand ai bani lui mai stai cu fraieri la coada.. ;) hai sa fim seriosi.. ;) k e cusuta cu ata alba.. ;) nu e vorba de barosaneala de aroganta.. ;) e pur si simplu presigiul pe care il ai si respectul.. ;) astea cu stat la coada sunt vraja marii pt botisti.. ;) si k sa vezi.. ;) ala cu camera era fix atunci acolo.. ;) sa ii faca poza frumos.. ;) hai ma lasati.. ;)

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod