Shannen Doherty

Shannen Doherty, de nerecunoscut. Cum arată vedeta care luptă cu cancerul

Shannen Doherty ma?in?
Shannen Doherty nu lasă cancerul să o îndepărteze de viaţa obişnuită. Ea merge şi singură la cumpărături


Deşi se confruntă cu o boală complicată şi greu de învins, actriţa a rămas optimistă şi continuă să-şi ţină fanii la curent cu ultimele noutăţi despre starea sa de sănătate. Ea postează cu regularitate pe Instagram imagini şi mesaje, demonstrând că are o forţă interioară impresionantă.

"Aceștia suntem noi acum. Viața ne-a dăruit această încercare cu cancerul și deși n-am vrut să înfruntăm o boală atât de grea, trebuie să căutăm partea bună", a scris actriţa, în octombrie, lângă o imagine în care apare împreună cu soţul ei, Kurt Iswarienko, adăugând că se simte binecuvântată.

"Cancerul îți dă o claritate unică. Am văzut cum prietenii sar în ajutor, cum străinii mă susțin, am văzut cum convingerea rămâne convingere și l-am văzut pe @kurtiswarienko aici pentru tot. Asta înseamnă prietenie. Asta înseamnă iubire", a adăugat ea.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în primăvara anului trecut. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în luna mai a suferit o operație de mastectomie la un sân.
Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenționale.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod