Sex-simbolul etern: Linda Evangelista, pictorial SF la 47 de ani

Linda Evangelista, unul dintre cele mai mari modele de la sfârşitul anilor '80, revine în centrul atenţiei cu un pictorial care stârneşte imaginaţia. Ajunsă aproape de pragul celor 50 de ani, Linda nu-şi arată deloc vârsta, jucând rolul unei soţii imaginare, cu o viaţă dublă ca supererou.

Linda Evangelista, unul dintre cele mai mari modele de la sfârşitul anilor '80, revine în centrul atenţiei cu un pictorial care stârneşte imaginaţia. Ajunsă aproape de pragul celor 50 de ani, Linda nu-şi arată deloc vârsta.

Fostul top model a pozat pentru revista W magazine, jucând rolul unei soţii imaginare, cu o viaţă dublă de supererou, relatează cotidianul britanic Daily Mail.
Imaginile redau o atmosferă SF, iar Linda poartă un costum de latex care dă senzaţia că este goală. Într-o altă fotografie, ea poartă sâni falşi şi o perucă galbenă, iar în alta ea merge încălţată cu cizme negre, înalte, din piele, acoperită cu o pelerină roşie, în timp ce ţine în mâini un pistol.

Pictorialul realizat de stilistul Edward Enninful şi de fotograful Steven Klein abundă de latex şi plastic, iar universul de culori creează o imagine suprarealistă în care răzbate forţa unei femei puternice, cu dublă personalitate.

Linda Evangelista a fost unul dintre cele mai cunoscute supermodele ale anilor '80-'90. La apogeul carierei sale, ea a declarat că nu se dă jos din pat pentru mai puţin de 10.000 de dolari. Mai târziu, vedeta a precizat că remarca publicată de revista Vogue a fost o glumă, notează Daily Mail.

Fostul fotomodel a revenit din nou în centrul atenţiei presei în primăvara acestui an, când a declanşat bătălia juridică împotriva miliardarului francez Francois-Henri Pinault, soţul Salmei Hayek. Manechinul canadian solicitase o pensie alimentară lunară de 46.000 de dolari pentru Augustin, băiatul pe care l-a născut în 2006, după o relaţie de patru luni cu François-Henri Pinault. În vârstă de 49 de ani, acesta este patronul grupului PPR, din care fac parte brandurile Gucci, Fnac şi La Redoute.

Din cei 46.000 de dolari lunar, Linda dorea să plătească un bodyguard, o şofer şi o bonă care va avea grijă 24 de ore din 24 de micuţul Augustin.
Condiţiile acordului şi mai ales suma stabilită nu au fost făcute publice.

Foto: Daily Mail

17 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod