Secretul frumuseţii: Trucul simplu cu care Miranda Kerr îşi menţine tenul strălucitor

Top-modelul australian a dezvăluit că apelează în fiecare săptămână la băi de aburi cu ceai verde, pentru acţiunea eficientă a antioxidanţilor asupra pielii.

Obrazul subţire cu ceai verde se ţine - cam aşa ar suna cunoscuta zicală pe înţelesul supermodelului australian. Consumul de ceai verde este recunoscut pentru beneficiile asupra sănătăţii, Miranda Kerr a găsit o altă întrebuinţare pentru această băutură. În cel mai recent newsletter prin care promovează linia sa de produse cosmetice de îngrijire a feţei, Kora Organics by Miranda Kerr, ea a dezvăluit că unul dintre secretele sale care o ajută să-şi menţină tenul sănătos şi strălucitor este să-şi aplice pe faţă ceai verde.

Vedeta în vârstă de 32 de ani a spus că obişnuieşte să-şi cureţe săptămânal tenul: "Este un ritual pe care îl aplic după fiecare săptămână de muncă.

Nu doar că mă relaxează şi mă întinereşte... dar fac ceva benefic pentru pielea mea care are rezultate imediate, aşa că pot să stau fără machiaj în weekend", a explicat ea.

După ce îşi curăţă de două ori tenul, cu o loţiune simplă şi cu gel exfoliant, Miranda Kerr adaugă un pliculeţ de ceai verde într-un vas cu apă fierbinte şi îşi ţine chipul deasupra aburului emanat. "Umpleţi un vas cu apă fierbinte, adăugaţi pliculeţ de ceai verde organic şi ţineţi faţa deasupra vasului, cu capul acoperit de un prosop...
şi lăsaţi aburul să vă învăluie faţa câteva minute pentru a vă deschide porii"
, a explicat top modelul.

Beneficiile ceaiului verde sunt arhicunoscute, iar folosirea acestuia în îngrijirea tenului a crescut rapid în ultimii ani, graţie nivelului ridicat de antioxidanţi care contribuie la efectul de antiîmbătrânire. Alexandra Matkevich, expertă în îngrijirea pielii, a explicat pentru Daily Mail Australia că beneficiile ceaiului verde se datorează unui compus antioxidant denumit EGCG.
"Unele cercetări arată că EGCG este util în ameliorarea semnelor de îmbătrânire şi inflamaţiilor. Este inclus în produsele cosmetice pentru că întinde pielea, combate acneea şi luptă împotriva îmbătrânirii premature", a declarat specialista.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iunie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eva17 pe 10 Iun 2015, 07:42
    ?

    Cand a spus asta? In ce interviu?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod