Secretul frumuseţii: Trucul simplu cu care Miranda Kerr îşi menţine tenul strălucitor

Miranda Kerr laudă proprietăţile ceaiului verde


Atunci când puneţi ceaiul verde în apa fierbinte, antioxidanţii sunt trimişi de abur direct în porii deschişi, detoxifiind şi hidratând pielea. Procesul însănătoşeşte pielea, creşte circulaţia sângelui şi curăţă porii.

Măştile cu ceai verde, împachetările, compresele pentru ochi şi compresele sunt cele mai populare produse care folosesc beneficiile ceaiului verde. O tendinţă nouă este folosirea cuburilor de gheaţă cu ceai verde.

Matkevich avertizează însă că aceasta este o metodă nesigură. "Ar trebui să fim mereu atente când aplicăm temperaturi extreme asupra feţei", a precizat specialista citată de Daily Mail.

Luna trecută, Miranda Kerr a vorbit în emisiunea TV "Kyle & Jackie O Show" despre cum se menţine în formă. "Când studiam nutriţia, am învăţat despre proprietăţile detoxifiante ale păpădiei. Am decis să beau infuzie de păpădie pentru a contracara efectul cafelei, mai ales că are un gust asemănător.
Beau lapte de capră pentru că organismul absoarbe mai uşor calciul decât din laptele de vacă. Şi prefer siropul de arţar pentru că am înţeles că nu e bine să încălzeşti mierea"
.

Miranda Kerr, unul dintre modelele Victoria's Secret, a fost căsătorită cu Orlando Bloom, de care s-a despărţit în 2013, după trei ani de mariaj. Cei doi au un fiu, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom, născut în ianuarie 2011.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iunie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eva17 pe 10 Iun 2015, 07:42
    ?

    Cand a spus asta? In ce interviu?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod