Scarlett Johansson, la al treilea mariaj: Vedeta își încearcă din nou norocul, după două divorțuri

Actrița s-a căsătorit cu Colin Jost, scenarist al show-ului de televiziune „Saturday Night Live”.

Scarlett Johansson și Colin Jost, scenaristul şi actorul show-ului "Saturday Night Live", s-au căsătorit weekendul trecut, într-o ceremonie intimă.

Anunţul a fost făcut de organizaţia caritabilă Meals on Wheels, care sprijină persoanele vârstnice. Organizaţia a transmis că Johansson şi Jost au sprijinit eforturile sale în timpul pandemiei şi că dorinţa lor este de a fi făcute donaţii, relatează Daily Mail.

Un reprezentant al actriţei a confirmat informaţia, adăugând că la ceremonia restrânsă au fost aplicate toate măsurile de siguranță impuse de pandemia de COVID-19.

Cuplul s-a căsătorit în Palisades, New York, iar la ceremonia organizată în cadru restrâns au participat rudele și cele mai apropiate persoane ale celor doi.

Johansson şi Jost şi-au anunţat logodna în mai 2019.

Ei au o relaţie din 2017, după ce actriţa a fost invitată într-o ediţie a emisiunii "Saturday Night Live".



Scarlett Johansson, în vârstă de 35 de ani, a mai fost căsătorită cu actorul cu Ryan Reynolds, între 2008 și 2011, și cu jurnalistul francez Romain Dauriac, între 2014 și 2017, cu care are o fetiță, Rose Dorothy Dauriac, în vârstă de șase ani.

Colin Jost, în vârstă de 37 de ani, prezentatorul rubricii "Weekend Update" din cadrul show-ului de televiziune "Saturday Night Live", nu a mai fost căsătorit.

"Mariajul nu e un lucru natural"


În 2017, Scarlett Johansson declara că ideea de căsnicie de lungă durată i se pare nerealistă.

"Cred că ideea de mariaj este foarte romantică; este o idee frumoasă şi aplicarea ei poate fi un lucru minunat. Dar nu cred că e natural să fii monogam", a mărturisit ea pentru revista Playboy.

"Ştiu că o să fiu privită altfel pentru asta, dar cred că e mult de muncă pentru ca un mariaj să meargă. Multă muncă. Şi faptul că atât de multă lume depune atât de mult efort dovedeşte că mariajul nu e un lucru natural"
, a continuat ea.

"Am un mare respect pentru mariaj, sunt şi eu căsătorită, dar cred că merge împotriva instinctului de a te uita la altcineva", a mai spus Scarlett.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998.

Citește și: Katy Perry, la 35 de ani.
Vedeta are cel mai frumos cadou de ziua ei


După acel rol, ea a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood. A primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii/ The Avengers", "Iron Man 2" şi "Captain America: The Winter Soldier", dar şi prin prestaţia din "Lucy", un thriller de acţiune regizat de Luc Besson.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod