Scarlett Johansson, eterna mireasă în căutarea fericirii: Vedeta e gata de a treia nuntă, dar cât va dura dragostea ei?

Scarlett și Sean (58 de ani acum) au fost văzuți de câteva ori împreună, inclusiv la dineul corespondenților de la Casa Albă și în Cabo San Lucas, Mexic. Când s-au despărțit, o sursă a declarat pentru Us Weekly că Scarlett era atrasă de el, dar starul nu își dorea ceva serios.

Scarlett s-a cuplat apoi cu Nate Naylor, un om de afaceri în vârstă de 45 de ani, cu care a fost văzută în ianuarie 2012, înainte de a se despărți în octombrie. Vedeta a declarat pentru Vogue că pentru Naylor a fost ciudat să aibă paparazzi pe urmele sale, dar s-a descurcat remarcabil de bine.



Câteva luni mai târziu, Scarlett îl întâlnea pe jurnalistul francez Romain Dauriac, în vârstă de 37 de ani. Cei doi și-au anunțat logodna în 2014. "Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni din Paris. A fost foarte romantic. Și am devenit prieteni.

Când m-am întors la Paris, m-am dus să-l văd. Am început să ne întâlnim. Mi-a zis că a învățat engleza într-o noapte! Nu prea vorbeam în engleză când ne-am întâlnit. Nu-mi mai amintesc exact. Eu am simțit că vorbeam aceeași limbă. Poate că era limbajul dragostei", a povestit actrița pentru People. "Cel mai mult îmi place mintea lui. Face o mulțime de gesturi tandre pentru mine. E un gentleman", a adăugat ea.

Scarlett și Romain au devenit părinții unei fetițe, Rose Dorothy, acum în vârstă de cinci ani, înainte de a se căsători în 2014. Dar după doi ani de căsnicie, ei au decis să se despartă. Vedeta a înaintat în martie 2017, la New York, actele pentru a divorța de jurnalistul francez, pe motiv că "mariajul este distrus într-un mod ireparabil", și a cerut custodia deplină a fiicei lor.

Ea l-a desemnat să se ocupe de divorțul ei pe avocatul Lauren Wasser, care anterior l-a reprezentat pe fostul ei soț, Ryan Reynolds, în timpul procesului lor de divorț.

Dauriac a transmis într-un comunicat că este un lucru "nefericit" că Johansson a solicitat divorțul la tribunal "și a făcut publice divergențele noastre". "O implor să retragă acțiunea și să se întoarcă, oricât ar fi de neconfortabil, la masa de negocieri", a spus el.
Actrița din "Lost in Translation" a refuzat să comenteze divorțul. "Ca mamă devotată și persoană particulară conștientă pe deplin că fiica mea va crește într-o bună zi suficient de mult pentru a citi știrile despre ea, vreau doar să spun că nu voi comenta niciodată referitor la destrămarea căsniciei mele", a precizat Johansson într-un comunicat.

Următoarea relație a vedetei va dovedi dacă este și ultima.
Publicistul actriței, Marcel Pariseau, a anunțat duminică pentru The Associated Press că actrița și iubitul ei, Colin Jost, s-au logodit după o relație de doi ani. În vârstă de 36 de ani, Jost a lucrat ca scenarist pentru emisiunea de televiziune "Saturday Night Live", de pe postul NBC, din 2005, şi a fost prezentator al show-ului TV "Weekend Update" din 2014.



Cei doi au ținut secretă relația după ce au început să se vadă, în iulie 2017, apoi și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu la premiera de anul trecut a filmului "Avengers: Infinity War". "E minunată. E foarte tare... E greu să ai multe nemulțumiri despre ea, e foarte atrăgătoare", declara Colin pentru Entertainment Tonight în 2017.

Greu de spus dacă al treilea mariaj va fi cu noroc pentru actrița americană. Mai degrabă ar fi o surpriză să reziste, dacă ținem cont de afirmațiile ei picante dintr-un interviu publicat de Playboy în 2017, pe vremea când era căsătorită cu Dauriac: "Cred că ideea de mariaj este foarte romantică; este o idee frumoasă şi aplicarea ei poate fi un lucru minunat.

Dar nu cred că e natural să fii monogam. Ştiu că o să fiu privită altfel pentru asta, dar cred că e mult de muncă pentru ca un mariaj să meargă. Multă muncă. Şi faptul că atât de multă lume depune atât de mult efort dovedeşte că mariajul nu e un lucru natural", a spus Scarlett. "Am un mare respect pentru mariaj, sunt şi eu căsătorită, dar cred că merge împotriva instinctului de a te uita la altcineva", a mai vedeta.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod