Scarlett Johansson este însărcinată. Actrița din „Black Widow” ar trebui să nască în curând

Scarlett Johansson așteaptă primul copil cu soțul său, actorul Colin Jost, au dezvăluit multiple surse pentru publicația Page Six.
Ea mai are o fiică în vârstă de șase, din căsătoria cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

„Scarlett trebuie să nască în curând. Știu că ea și Colin sunt încântați”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Zvonurile despre o posibilă sarcină a starului din „Avengers”, în vârstă de 36 de ani, au apărut în luna iunie, după ce a lipsit de la câteva evenimente de promovare ale filmului „Black Widow”, în care interpretează rolul principal.

Citește și: 13 vedete care seamănă perfect cu partenerii lor. Courteney Cox și Johnny McDaid sunt identici!


„Nu a acordat interviuri și nu a participat la evenimentele de promovare pentru 'Black Widow', ceea ce este surprinzător, din moment ce vorbim despre o lansare uriașă Marvel/Disney, în care este starul și producătorul executiv”, a declarat una dintre surse.


Actrița a avut apariții de promovare prin intermediul Zoom și o apariție virtuală în cadrul „Tonight Show” în care a discutat cu Jimmy Fallon, fiind filmată de la umeri în sus.

Ea a lipsit și de la proiecția „Black Widow” din Hamptons, la care a participat colegul său de platou David Harbour, urmată de o petrecere la locuința actriței Mariska Hargitay.

Disney a organizat deja evenimente de promovare pentru „Black Widow” în New York, Los Angeles și Londra, la care actrița nu a participat. Filmul va fi lansat pe 9 iulie, după ce lansarea programată inițial anul trecut a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19.
Scarlett interpretează rolul principal, cel al unui fost spion rus devenit Avenger.



Scarlett și Colin Jost, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit în secret în octombrie 2020, după trei ani de relație. Este primul copil pentru comedianul american, cunoscut pentru scenetele realizate pentru emisiunea Saturday Night Live. 

Cei doi s-au cunoscut în anul 2006, dar relația lor romantică a început în mai 2017, când au fost văzuți sărutându-se, la câteva luni după ce Johansson a intentat divorțul de Dauriac.
Scarlett a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds în perioada 2008-2011.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod