Scandal în direct: Răzvan Ciobanu și Naomi s-au atacat fără perdea!

"N-aş îmbrăca-o niciodată pe Naomi", a spus designerul. "Lasă botul jos, dacă îţi dădeam nişte droguri te inspiram", i-a replicat transsexualul.
Răzvan Ciobanu a deranjat mai mulți participanți la finala națională a consursului muzical Eurovision, după ce le-a criticat fără menajamente ținutele, pe pagina lui de Facebook. Faptul că a făcut-o în termeni foarte duri a atras reacții pe măsură.

"N-aş fi îmbrăcat-o pe Naomi pentru Eurovision pentru că îmi rezerv dreptul de a-mi alege clienţii. Nu are legătură cu transsexualitatea. Eu îmbrac oamenii care mă inspiră, nu e genul meu, target-ul meu", a declarat Răzvan la Pro TV.


Atacul lui Răzvan Ciobanu la adresa ținutei sale a iritat-o pe Naomi, care a ținut să-i spună verde-n față ce crede despre el. "Ai nişte fiţe nejustificate, dacă laşi puţin botul jos o să fie mai bine. Îţi selectezi clienţii când ai nişte conturi grosolane, dragul meu. Voi îl faceţi mare, că el nu este. Eu sunt mai cunoscută că Răzvan Ciobanu la momentul respectiv în România. N-am eu nevoie de criticile lui. El să lase capul jos că a făcut multe prostii. Dacă ţi-aş fi dat nişte droguri poate te-aş fi inspirat.
Îi trebuie vreo două kilograme de cocaină ca să mă îmbrace pe mine".
a comentat Naomi, nervoasă.

După ce mesajul de pe pagina sa de Facebook a fost comentat și întors pe toate fețele, Răzvan Ciobanu a revenit cu o altă postare, pentru a-și explica poziția radicală. "Dacă îmi doream ca postarea mea de aseară să ajungă subiect de discuţie la tv, atunci făceam frumos un comunicat de presă şi îi dădeam <<send>> pe mail. Mai departe, în mod oficial, menţionez: 1.
poţi să reproşezi exprimări <<care necesită bip>> atunci când cineva apare la tv, nu când scrie pentru prieteni pe o pagină de socializare... 2. mă enervează că în continuare pierdem vremea cu bârfe în loc să înţelegem ce ar trebui să facem ca să aducem un festival european la Bucureşti cu toate avantajele financiare şi de imagine - asta e miza reală a Eurovisionului, nu bătălia pentru un trofeu individual. şi din acest motiv, promovarea corectă contează la fel de mult că şi talentul..."
, a scris desginerul.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Martie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 8 Mar 2014, 11:54
    Naomi

    Nu vad dece Razvan Ciobanu si-ar fi asociat numele cu Naomi. Si nu cred ca faptul ca designeri renumiti au refuzat sa o (sau sa il) imbrace pe Naomi. Cred ca decizia de a se face de ras a fost a ei, nimeni nu a fortat-o sa apara la OTV in posturi jenante.Mie imi fac sila emisiunile in care apare, cum sa tre asociezi cu asa ceva. Si mai ales, cerseste fara rusine ( de unde rusine la asa ceva? )

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod