Adela Popescu și Radu Vâlcan, nașii băiețelului Danei Rogoz

Cei doi actori, buni prieteni ai Danei, au răspuns cu drag dorinței acesteia de a-l boteza pe micuțul Luca.

Vedeta a vorbit, într-un interviu difuzat luni, despre primele momente din viaţa sa de mămică. Abramburica a mărturisit că în clipa în care a auzit primul plânset al băieţelului ei, Luca Vlad, a izbucnit în lacrimi.

Dana Rogoz a născut sâmbătă, de 1 martie, un băieţel, pe nume Luca Vlad. Ea a mărturisit că primele clipe din viaţa de mămică au fost ca o avalanşă de emoţii.

"Ce se întâmplă în primele secunde, momente, e ceva de nedescris. E un tsunami de emoţii. E superb. Durerile au fost absolut suportabile. Când am auzit primul plânset mi-au ţâşnit lacrimile. El chiar a venit ca un mărţişor. Şi-a dorit să fie lângă mine, şi eu mi-am dorit acelaşi lucru. Când e de mâncat, se face auzit. După ce vine la sân, ştie ce are de făcut şi se linişteşte", a spus Dana Rogoz pentru "Poveştiri adevărate".

Naşii băieţelului vor fi Adela Popescu şi Radu Vălcan. "Teoretic vorbisem noi aşa, când eu voi rămâne însărcinată, că mi-aş dori, dar nu existase cererea şi nici nu ştiam cum să o cer că nasă. Şi i-am pregătit o lumânare moon, în care i-am pus mesajul. I-am scris ca şi cum ar fi din partea lui Vlăduţ. Şi pentru ea şi pentru Radu. I-am dat lumânarea de Moş Nicolae, dar nu a citit-o decât după Crăciun. O tot întrebăm dacă a citit-o, a insistat şi Laura, care ştia. Şi aşa a aflat şi a fost extrem de emoţionată, ne-a sunat pe amândoi", a povestit Dana.

"Oricum, îmi sunt aşa de apropiaţi. Adela mi-e că o sora, încât eu zic că e o alegere foarte bună. Toată sarcina mi-a fost foarte apropiată. Şi culmea, s-a întâmplat ieri că primii doi care au ajuns să îl vadă au fost Adela şi unul dintre fraţii mei. Au ajuns primii şi s-au interesat", a explicat ea.

Vedeta a mai spus că a pregătit totul dinainte de naşterea micuţului şi că a început să primească o mulţime de cadouri pentru el încă din timpul sarcinii: "În ultima vreme, am pregătit totul, pentru ca totul să-mi fie mai uşor. Am început să primesc cadouri pentru el încă din luna a cincea de sarcină."

Bebelușul a luat toată familia prin surprindere, pentru că vedeta a mers la spital pentru un control, iar medicii i-au spus că o vor interna şi că va naşte. Alături de Dana s-au aflat soţul ei, Radu, mama şi tatăl ei şi, deşi evenimentul a fost neaşteptat, au ajuns foarte repede şi fraţii ei, dar şi Adela Popescu.

"O să fie mărţişorul vieţii mele, cel mai frumos mărţişor pe care puteam să-l primesc vreodată. Dar e şi mărţişorul ei. Pentru ea a venit la momentul potrivit, la început de primăvară", a spus proaspăta mămică pentru Pro TV după ce și-a văzut prima oară copilul.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod