Sarah Jessica Parker lansează o colecție de pantofi inspirată din "Totul despre sex"

Modelele de care era obsedată Carrie Bradshaw în celebrul serial vor fi disponibile la sfârșitul acestei luni și vor costa 240 de euro perechea.

Vă amintiţi expresia pe care o avea Carrie când vedea nişte pantofi minunaţi? Absolut memorabilă! Extazul cu care se lăsa cucerită de o nouă tentaţie, şi în care se regăseau milioane de femei, a consacrat personajul jucat de Sarah Jessica Parker, dar a făcut celebre pe toate meridianele zeci de modele de pantofi şi sandale.

Producţia de televiziune "Sex and the City/Totul despre sex", la care s-a filmat timp de şase ani, până în 2004, este povestea crâmpeielor din viaţa unei publiciste newyorkeze, Carrie Bradshaw, a cărei garderobă reprezintă visul oricărei femei. Şi dacă iubirea ei pentru bărbatul cu care se tot împacă şi de care se tot desparte, celebrul "Big", dragostea ei pentru pantofi nu poate fi umbrită de nimic. Mai ales pentru cei creaţi de Manolo Blahnik, preferaţii săi, care apar în mai multe episoade.

Ei bine, minunatele creaţii din acest serial vor fi de vânzare. Şi sunt lansaţi de celebra actriţă americană, care s-a gândit să-şi transforme pasiunea pentru pantofi într-o afacere pe care o poate derula cu plăcere.

Şi încă ce plăcere!

Vedeta în vârstă de 48 de ani va lansa la sfârşitul acestei luni o linie de articole de încălţăminte inspirată de pantofii din serialul care a făcut-o faimoasă. Printre aceste creaţii se numără şi o pereche, denumită "Diana", care seamănă leit cu pantofii Manolo pe care Carrie i-a descoperit într-un episod, scrie ziarul britanic Daily Mail.



Colecţia, denumită "SJP", după iniţialele actriţei, va fi pusă în vânzare de retailerul american Nordstrom, pe 28 februarie, într-un magazin ce va fi deschis temporar la New York până pe 2 martie, la preţuri începând de la 240 de euro perechea şi va include şi poşete, cu preţuri pornind de la 180 de euro.

"M-am inspirat din lucrurile din viaţa mea, de la betinţele pe care le purtam pe cap când eram copil până la accentele florale din garderoba de la <<Sex and the City>> şi până la referinţele la stilurile clasice de la sfârşitul anilor '70 şi începutul anilor '80", a explicat actriţa americană.

"Cred cu putere în calitate şi în rezistenţa stilurilor în faţa timpului şi am creat această colecţie cu speranţa că femeile vor adora să o poarte în anii următori", a mai spus ea.



În aprilie anul trecut, Sarha Jessica Parker a anunţat că scoate la licitaţie pantofii pe care i-a purtat în serialul "Totul despre sex", banii obţinuţi astfel urmând să fie donaţi unei şcoli din New York.
Fiecare pereche de pantofi a fost însoţită de câte un cartonaş pe care era scris un text din partea actriţei Sarah Jessica Parker.

"Să îi porţi cu plăcere şi cu prudenţă" - este unul din textele scrise de Sarah Jessica Parker, în timp ce pe un alt cartonaş actriţa îi ura noului proprietar a pantofilor: "Să îi porţi sănătos".

Pantofi Prada, Jonathan Kelsey şi Dolce Vita au fost scoşi la licitaţie alături de sandalele-platformă de culoare roz purtate de Britney Spears în timpul turneului "Crazy", pantofii de baschet ai lui Shaquille O'Neal şi cizmele cu toc purtate de Madonna la gala "Super Bowl".

Licitaţia a început pe 24 aprilie, preţul de pornire fiind de 100 de dolari pentru fiecare obiect licitat. Fondurile obţinute au fost donate şcolii LaGuardia din New York, care are un profil muzical şi artistic.



Sarah Jessica Parker a declarat că a încetat să poarte tocuri înalte, după ce picioarele i-au fost afectate în urma purtării de pantofi de proastă calitate. "Am purtat pantofi foarte frumoşi şi nu m-am plâns niciodată.

Dar când am filmat pentru «Oare cum o reuşi», deşi am fost foarte atentă cu garderoba, nu puteam încălţa pantofi aşa cum eram obişnuită, pentru că personajul pe care îl interpretam, Kate Reddy, nu îşi putea permite să poarte pantofi scumpi, cel mult Nine West şi Aldo. Aşa că am folosit şi eu acei pantofi care nu aveau piele în interior şi am alunecat de câteva ori, răsucindu-mi glezna", a declarat actriţa pentru site-ul net-a-porter.com.



Sarah Jessica Parker a devenit celebră jucând în serialul de televiziune "Totul despre sex", dar şi în continuările pentru marele ecran ale acestei producţii. Ulterior, ea a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reuşi", notează agenţia Mediafax.



Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod