Sandra: "Consider ca exista experienta, nu esec"

Iti mai aminteste de piese precum "Maria Magdalena", "In the heat of the night", "Little Girl", "Hiroshima", "Everlasting Love" sau "Hi Hi Hi"? Toate acestea au fost hit-urile anilor '80 si poarta o singura semnatura, Sandra.

Iti mai aminteste de piese precum "Maria Magdalena", "In the heat of the night", "Little Girl", "Hiroshima", "Everlasting Love" sau "Hi Hi Hi"? Toate acestea au fost hit-urile anilor '80 si poarta o singura semnatura, Sandra. Diva muzicii disco a anilor '80 revine in Romania si, inainte de asta, a ales sa discute despre planurile de viitor, familie si concertul din Romania. Un interviu in exclusivitate pentru Eva.ro, inainte de spectacolul din 6 noiembrie, de la Sala Palatului.


"O sa aveti parte de surprize"

 

Cu ce ganduri veniti in Romania, stiu ca nu sunteti pentru prima data aici?

Sunt incantata de fiecare data cand ma intorc in Romania, abia astept sa-mi intalnesc fanii de aici. Prin intermediul fostului meu sot am invatat foarte mult lucruri despre aceasta tara, imi place sa tin legatura cu oamenii de aici.

Ce ne puteti spune despre concertul pe care o sa-l sustineti aici?

In playlist-ul pregatit pentru acest concert se vor gasi piese mai vechi, hit-uri mari, dar si melodii noi, extrase de pe cel mai recent album pe care l-am scos: "Back to life". Nu pot sa va spun prea multe lucruri, tot ce pot sa fac este sa va invit sa vedeti cu ochii vostri ce am pregatit.

Trebuie sa marturisesc ca in desfasurator sunt inserate si cateva surprize.

Aveti vreun ritual pe care sa-l tineti inainte de concert

Da, dar daca v-as spune ce, nu ar mai fi un ritual...

Invitat special pe scena va fi Francesco Napoli. Ce ne puteti spune despre el?

Imi place foarte mult muzica lui si, mai mult decat atat, facem parte din aceeasi generatie. M-am gandit ca ne potrivim foarte bine in acest spectacol.

Sunteti un om de succes, iar acest lucru este recunoscut. Ce inseamna succesul pentru Sandra?

Sa fiu respectata si ascultata. Este o senzatie extraordinara sa vezi ca, dupa ce-ti petreci cateva luni bune in studioul de inregistrari, mii de oameni iti cumpara albumul sau vin la concerte.

Aceste lucruri ma fac foarte fericita.

Care sunt diferentele dintre muzica anilor '80 si muzica de acum?

Atunci aveam mult mai mult curaj sa inventam lucruri. Totul se baza mai putin pe tehnologie, iar entuziasmul se simtea in aer. Aceste lucruri pot fi observate foarte clar in muzica anilor '80. Oamenii inca mai aveau un motiv pentru care sa asculte muzica, ii atingea. Era altceva.

Spuneti-ne mai multe despre proiectele pe care le derulati in prezent. Stiu ca in martie ati lansat albumul "Back to life".

Da, lucrul la acest album m-a tinut ocupata foarte multe luni. Pot sa spun ca acest proiect a fost unul international pentru ca am inregistrat si in New York si in Ibiza.

In acest moment imi canalizez toate atentia asupra show-ului live pe care o sa-l promovez in turneu, dar am si alte cateva proiecte, despre care nu pot sa vorbesc in acest moment, dar o sa revin cu informatii la timpul potrivit.

25 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod