Sandra: "Consider ca exista experienta, nu esec"

"Muzica este viata mea"

Ce inseamna muzica pentru dumneavoastra?

Este singurul fel in care ma pot exprima si tot ce fac de cand aveam 16 ani. Fara muzica nu as putea sa fiu fericita si ma simt norocoasa ca inca sunt primita ca artist si ca am fani.

Povestiti-ne cate ceva despre familia dumneavoastra?

Imi iubesc foarte mult parintii, ei imi ofera un suport moral extraordinar, fara ei nu as fi putut sa trec peste anumite perioade din cariera mea. Familia te tine intotdeauna cu picioarele pe pamant atunci cand viata ta ia o intorsatura "nebuna", iti amintesc ca esti o persoana normala care trebuie sa manance si sa dorma.

Poate o femeie sa imbine si cariera si familia. Exista suficient timp pentru amandoua?

Este foarte greu, iar tu ca persoana daca vrei sa reusesti astfel trebuie sa fii logica. Trebuie sa te planifici foarte bine.

Insa cred ca se poate pentru ca am foarte multe exemple printre prietenele mele care au reusit sa le faca pe amandoua. Cu certitudine, insa, nu este deloc usor.

Povestiti-ne mai multe despre dumneavoastra, despre copilarie.

Viata mea a insemnat intotdeauna muzica. Am inceput sa cant la o varsta asa de frageda, incat copilaria mea s-a suprapus cu activitatea profesionala. Este un cutit cu doua taisuri dar, daca ma uit in urma, sunt fericita.

Sunteti o persoana foarte ocupata. Aveti timp pentru familia dumneavoastra?

Trebuie sa-mi fac timp, indiferent de ce se intampla. Copiii si sotul meu formeaza baza vieti mele, asadar va exista intotdeauna timp pentru ei.

Ei ma completeaza, una n-ar putea sa mearga fara cealalta.

Ce faceti in timpul liber?

Inot, calatoresc, imi decorez casa, ma distrez cu cei mici

Ce fel de relatie aveti cu fostul sot, compozitorul de oricine romana, Michael Cretu?

La inceput a fost dificil, au fost multe discutii si lacrimi, dar am acceptat amandoi situatiile si le-am tratat cu maturitate, fapt care a dus ca in acest moment sa fiu foarte fericita.

Ati fost casatorita cu un roman. Simtiti Romania ca a doua tara?

Stiu foarte multe despre aceasta tara, am calatorit foarte mult prin Romania. Exista o legatura foarte puternica intre mine si Romania.

Iubesc pasiunea oamenilor de aici.

Care a fost cel mai mare esec din viata dumeavoastra?

Nu pot sa numesc esecuri pentru ca, in viata facem lucruri din care sa invatam si, de aceea, acestea nu pot fi numite esecuri. Eu consider ca exista experienta, nu esec.

Va simtiti implinita?

Da. Viata mea a inceput din nou cu noul meu sot si cu noile mele proiecte muzicale. Sunt foarte fericita si impacata cu tot ce am.

Le puteti da Evelor vreun sfat?

Le sfatuiesc sa fie ele insele si sa indrazneasca sa fie diferite, indiferent de ce zice lumea.

Pentru cei care doresc o reasculte pe Sandra cantand, biletele pentru concert s-au pus in vanzare la casieria Salii Palatului, la magazinele Diverta, la magazinul Muzica si online pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro! Preturile acestora pornesc de la 80 de lei, ajungand pana la 250 lei, in functie de categorie.

25 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod