Sandra Bullock a dezvăluit că suferă de sindrom posttraumatic din 2014, când un intrus a intrat în locuința ei

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
2 Decembrie 2021
Sandra Bullock a spus că s-a confruntat cu sindrom de stres posttraumatic (PTSD) după un incident din anul 2014 când o persoană necunoscută a intrat în locuința ei, în timp ce ea se afla singură în casă.

Actrița în vârstă de 57 de ani a dezvăluit că suferă și în prezent din cauza șocului trăit în urmă cu șapte ani.

„Sunt în dressing și îmi spun 'Nu o să se termine bine'”, a declarat actrița într-un episod recent al emisiunii „Red Table Talk” găzduită de soția și fiica lui Will Smith - Willow și Jada Pinkett Smith, precum și de mama acesteia din urmă, Adrienne Banfield-Norris.
Vedeta a spus că un bărbat neînarmat a intrat în locuința sa din Bel Air în timp ce ea se afla singură în casă.

Citește și: Jude Law are cu ce se mândri. Iris, fiica lui superbă, este model și actriță


Bullock - care a recunoscut că vizionarea filmelor „48 Hours” și „Dateline” i-a intensificat frica - a mai spus că a fost recunoscătoare că fiul său, Louis, pe care l-a adoptat în anul 2010, nu era acasă în acea noapte.

„A fost singura noapte în care dădaca noastră a spus 'Lasă-mă să-l iau la mine acasă pentru că tu vei fi plecată până târziu'”, a declarat actrița.

„Dacă ar fi fost acasă, aș fi fugit în dressing, care acum este dressingul meu dar atunci era dormitorul lui, iar asta ne-ar fi schimbat destinul pentru totdeauna”, a declarat Sandra.

„Nu am mai fost la fel după aceea”, a mai spus vedeta.

Intrusul a fost în cele din urmă arestat în locuința actriței, în timp ce ea se afla în casă. În discuția din cadrul „Red Table Talk”, vedeta a spus că nu a mai rămas niciodată singură după acel eveniment șocant.

Joshua James Corbett, bărbatul condamnat pentru că a urmărit-o ani la rând pe actriță și a intrat în locuința ei în anul 2014, s-a sinucis în 2018, în urma unei confruntări cu poliția.

După ce a fost arestat în locuința vedetei, poliția a găsit numeroase arme în casa bărbatului, inclusiv câteva mitraliere.
Acesta credea că este soțul lui Bullock și tatăl lui Louis, fiul ei adoptat. Autoritățile au găsit în locuința bărbatului scrisori de dragoste adresate vedetei și un carnet în care detaliase planul de a o agresa sexual pe actriță, potrivit news.com.au.

Bullock a mai dezvăluit în interviul recent că a apelat la tratament pentru a face față traumei prin care a trecut. Ea a spus că terapia EDMR a fost opțiunea „cea mai vindecătoare” în cazul ei.

EDMR, desensibilizare și reprocesare prin mișcări oculare, este o formă de psihoterapie utilizată pentru combaterea simptomelor asociate cu sindromul de stres posttraumatic.
Printre aceste simptome se numără anxietate accentuată, tulburări de somn, coșmaruri, iritabilitate, dificultăți de concentrare.

Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod