Jennifer Lawrence nu a trecut peste faptul că i-au fost furate fotografiile, în 2014: „Oricine se poate uita la corpul meu gol, fără acordul meu”

Jennifer Lawrence a vorbit despre situația dificilă prin care a trecut în anul 2014, când contul său iCloud a fost spart și fotografii personale în care apare goală au fost publicate pe internet. 

Actrița în vârstă de 31 de ani, care așteaptă primul său copil cu soțul ei, Cooke Maroney, a dezvăluit pentru Vanity Fair că experiența neplăcută pare să fie o traumă fără sfârșit, pentru că în orice moment al zilei cineva îi poate privi corpul fără acordul ei.

Citește și: Trei gafe majore într-o singură postare. Motivele pentru care Madonna a atras un val de reacții negative pe Instagram


„Oricine se poate uita la corpul meu gol fără acordul meu, în orice clipă. Cineva din Franța tocmai le-a publicat.
Este o trauma care va exista întotdeauna”, a declarat actrița americană.

În 2014, hackerii au spart contul iCloud al lui Jennifer, precum și al altor celebrități, iar la scurt timp fotografii în care actrița este goală au fost publicate online.

Jennifer a vorbit și despre faptul că numele său a fost menționat în procesul lui Harvey Weinstein, producătorul de la Hollywood acuzat de viol și hărțuire sexuală de numeroase femei din industria filmului. Acesta a scos din context o declarație a lui Lawrence pentru a o folosi în apărarea sa împotriva acuzațiilor de agresiune sexuală.
Avocații producătorului au susținut că Lawrence a făcut declarația: „Weinstein a fost întotdeauna drăguț cu mine”.

Producătorul căzut în dizgrație a făcut, de asemenea, o afirmație scandaloasă, care s-a dovedit a fi o minciună. „M-am culcat cu Jennifer Lawrence și uite unde e acum. Tocmai a câștigat un Oscar”, a spus Weinstein.

„Victimele lui Harvey erau femei care au crezut că el le va ajuta. Din fericire, în momentul în care l-am întâlnit pentru prima dată în carieră pe Harvey eram deja pe cale de a câștiga un premiu Oscar. Deci am evitat acea situație.
Bineînțeles, sunt o femeie în mediul profesional. Nu e ca și cum întreaga carieră am avut de-a face numai cu bărbați care s-au comportat adecvat. Dar, da, este exemplul perfect de putere dobândită rapid, care m-a salvat”, a declarat actrița pentru Vanity Fair.

Ea a vorbit și despre pauza de doi ani pe care și-a împus-o, perioadă în care a ieșit din lumina reflectoarelor.

„Nu ofeream calitatea pe care ar fi trebuit să o ofer. Cred că toată lumea se săturase de mine. Și eu mă săturasem de mine. Ajunsesem într-un punct în care nu mai puteam să fac nimic bine”, a declarat vedeta.

După o perioadă în care a stat departe de actorie, ultimul său rol fiind cel din „X-Men: Dark Phoenix”, din 2019, Lawrence va putea fi văzută în comedia „Don't Look Up”.
Pentru această producție Netflix ea a lucrat alături de nume importante, precum Leonardo DiCaprio, Meryl Streep și Jonah Hill.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod