Salma Hayek, tânără şi la 50 de ani: Actriţa a făcut spectacol într-o rochie superbă

de Daniel Dumitrescu, 10 Decembrie 2016

Vedeta a întrecut toate aşteptările la gala premiilor modei britanice. Deşi a depăşit pragul celor 50 de ani, ea arată mult mai tânără.

Ne-a obişnuit cu apariţii strălucitoare şi sexy, dar luni, de la British Fashion Awards, Salma Hayek s-a întrecut pe sine. Arăta atât de bine, încât a lăsat mulţi fani cu gura căscată când a sosit la London's Royal Albert Hall, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Îmbrăcată cu o rochie cu imprimeu floral şi cu o despicătură îndrăzneaţă care îi descoperea piciorul stâng, actriţa de origine mexicană s-a remarcat prin look-ul frapant de tineresc, dând impresia că are cu cel puţin zece ani mai puţin. Senzaţia de întinerire era accentuată şi de părul prins în coadă.

Tenul fără riduri, braţele tonifiate, picioarele bine lucrate, bustul generos şi "talie de viespe", silueta zveltă - acesta este "arsenalul" cu care vedeta a acaparat atenţia la evenimentul din Londra.

Da, e greu de crezut, dar Salma a împlinit 50 de ani, din care arată vreo 35-40, performanţă cu care puţine femei celebre se pot mândri. Nu-i de mirare, aşadar, că actriţa a fost în centrul atenţiei la gala la care au mai fost prezente Karlie Kloss, Nicole Scherzinger, Gigi Hadid şi Jenna Coleman.

Premiile Modei Britanice, eveniment organizat în fiecare an în parteneriat cu Swarovski, sărbătoreşte amestecul strălucitor de talente britanice şi internaţionale din lumea modei. Încasările de la ediţia din acest an vor fi donate pentru oferirea unor burse de educaţie în încercarea de a susţine tinerii designeri promiţători să urmeze studii de specialitate, notează Daily Mail.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod