Salma Hayek, afectată grav de Covid: „I-am spus medicului că vreau să mor acasă”

Salma Hayek a vorbit pentru prima dată despre lupta cu COVID-19 prin care a trecut, spunând că nu a crezut că va supraviețui.
Actrița în vârstă de 54 de ani a apărut pe coperta revistei Variety și a dat detalii despre viața ei din ultimul an, dezvăluind că i-a luat mult timp să se recupereze după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, chiar la începutul pandemiei. Ea a mai declarat pentru publicația americană că și-a dorit să țină secret lupta cu boala.

Hayek a spus că boala a escaladat până la punctul în care a avut nevoie de mască de oxigen și și-a petrecut aproape șapte săptămâni izolată într-o cameră din locuința sa.

„Medicul meu mă implora să merg la spital pentru că starea mea era atât de gravă.
I-am spus 'Nu, mulțumesc. Aș prefera să mor acasă'”, a dezvăluit actrița mexicană.
Deși a păstrat tăcerea despre starea sa de sănătate, în luna noiembrie a anului trecut a publicat pe Instagram un montaj cu toate ocaziile în care a fost testată pentru COVID, arătând cât este de neplăcută efectuarea testului din nas.

De atunci, Hayek s-a întors pe platourile de filmare, deși a declarat în interviul pentru Variety că încă nu s-a recuperat complet.
Vedeta a spus că nu mai are energia pe care o avea înainte de infecție. Cu toate acestea, a început iar să lucreze, filmând pentru producția „House of Gucci”.

„A fost ușor. A fost jobul perfect pentru a reveni. Am început prin întâlniri Zoom la un moment dat, dar nu am putut să fac foarte multe de la început pentru că oboseam atât de ușor”, a declarat ea.

În prezent, Salma Hayek se pregătește pentru lansarea filmului „The Hitman's Wife's Bodyguard”, un sequel pentru filmul de acțiune din 2017.
Trailerul pentru acest film a fost relansat în luna aprilie, dezvăluind că acțiunea va continua la patru ani de la evenimentele din primul film în care au jucat Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson.

„The Hitman's Wife's Bodyguard” trebuia lansat inițial în luna august 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei de COVID-19. Noua dată de lansare este 16 iunie 2021.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod