Mila Kunis și Ashton Kutcher și-au construit o casă de tip hambar în Los Angeles. Arată spectaculos!

De obicei, starurile aleg să își cumpere locuințe care arată uimitor, construite pe suprafețe imense și cu o curte care abia poate fi cuprinsă cu privirea.
Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, Ashton Kutcher și Mila Kunis, au decis să-și construiască o casă de la zero.

Cele două staruri și-au prezentat noua proprietate în Architectural Digest, mândrindu-se cu faptul că au realizat împreună locuința visurilor lor, cu ajutorul arhitectului de top Howard Backen, din cadrul companiei de arhitectură și design Backen & Gillam Architects.

Kutcher și Kunis au știut exact ce vor de la noua lor locuință. Kunis a declarat că și-au dorit „o casă, nu o proprietate”, iar Kutcher a specificat că au vrut „o casă care arată ca un hambar, ceva ce pare că este aici de zeci de ani și care a fost transformat într-o locuință.
Dar în același timp să fie modernă”.
Noua locuință se află pe o proprietate de 24.000 de metri pătrați, casa având o locuință pentru oaspeți, cunoscută ca un „hambar de distracții”, și un pavilion pentru grătar.

Kunis și Kutcher nu s-au grăbit deloc, reușind să finalizeze construcția în cinci ani. „Să construiești o casă de la zero nu e un lucru mărunt. A fost un proiect care putea să ne distrugă sau să ne aducă succes”, a spus Mila Kunis.



Din fericire, cei doi actori au fost pe aceeași lungime de undă și și-au dorit aceleași lucruri de la noua lor locuință.
„Când ne-am uitat fiecare la planurile celuilalt, 90% din imaginile selectate erau la fel, iar cele mai multe case pe care le-am selectat amândoi ca inspirație erau realizate de Howard”, a spus actrița.

„Un specialist în software vrea să aducă oamenii acolo unde își doresc, cu cât mai puține click-uri. Howard vrea să te aducă acolo unde vrei să fii, cu cât mai puține uși și obstacole. Știe, de asemenea, că sunt unele locuri în care vrei o barieră”, a adăugat Ahton Kutcher.



„Ca să te simți în armonie într-un loc, totul trebuie să fie în ordine.
Dacă lumea din jurul tău nu este în ordine, este dificil să-ți pui gândurile în ordine. Când suntem în casa noastră, lumea are sens”, a adăugat actorul.

Ashton Kutcher și Mila Kunis sunt căsătoriți din anul 2015 și au doi copii împreună - Wyatt Isabelle (6 ani) și Dimitri Portwood (4 ani).

Foto: Instagram/archdigest
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod