S-a trezit din vis: Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra căsătorii, la patru zile după nuntă

Actorul a fost filmat în timp ce părea în stare de ebrietate atunci când a depus cererea de căsătorie. După patru zile, el s-a răzgândit și a cerut anularea mariajului.

Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra căsătorii, după doar patru zile de la nuntă, potrivit unor documente depuse la o instanţă din Las Vegas, publicate de TMZ.

Starul şi iubita lui mai tânără, Erika Koike, s-au căsătorit pe 23 martie, în Las Vegas, în aceeaşi zi în care au depus actele. Miercuri, însă, actorul a cerut în instanţă anularea căsătoriei, iar motivele nu se cunosc deocamdată.

Actorul american a fost surprins într-o înregistrare video făcută sâmbătă, în timp ce depunea actele de divorț la judecătoria din Las Vegas.

În imaginile obținute de cotidianul britanic Daily Mail, Cage nu pare deloc în firea lui, făcând scandal în fața celor prezenți în biroul pentru căsătorii și acuzând-o pe iubita lui că încearcă să-i fure averea.

Potrivit unui martor citat de Daily Mail, actorul era în stare de ebrietate și a început să vocifereze, spunând că iubita lui este traficantă de droguri și că el nu vrea să facă asta, părând să se refere la depunerea actelor de căsătorie. Koike încearcă să-l calmeze: "Nu ți-am cerut niciodată să faci asta", îi spune ea, iar actorul zâmbește și o împinge spre hol, zicându-i: "Haide, să mergem!".

"Mai întâi au depus cererea folosind unul dintre aparatele automate.

Tot timpul el a zis <<Vrea să-mi fure toți banii>> și <<fostul ei e un drogat, fostul ei e un drogat>>. Femeia i-a spus doar atât: <<Dragă, nu-ți cer să faci asta>>", a povestit martorul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod