Românii au talent. Debutul lui Florin Călinescu! Se va înțelege cu Mihaela Rădulescu?


Mihaela Rădulescu, într-o ținută cu care va apărea în show
Mihaela Rădulescu este la al doilea sezon din celebrul show, iar sosirea ei în echipa de jurați a fost benefică. Datele de audiență s-au îmbunătățit și a reușit să comunice și cu Andra, cealaltă mare vedetă din juriu, soția realizatorului TV Cătălin Măruță.
Obiectivele Mihaelei Rădulescu sunt simple, vrea să rămână în prima linie a show-bizului românesc, lucru ce o ajută să câștige bani din reclame și prezentări de evenimente.
Mihaela Rădulescu a ajuns la vârsta la care nu mai poate aștepta un Făt-Frumos care să o îmbogățească. Ea trebuie să facă bani pentru a-și păstra statutul și a-și întreține familia. Celebritatea e, pentru ea, un instrument prin care obține contracte.
"Pentru că aparţin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent şi cred cu tărie că oamenii din această ţară sunt mai dăruiţi în comparaţie cu multe alte popoare. Acum sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porţelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentaţi, care merită lumina reflectoarelor.
Văzând şi făcând!", a mai spus Florin Călinescu, citat de Mediafax.
Vineri de la ora 20.30 aveți prima întâlnire cu ”elefantul”. Să vedem cum va fi primit de publicul telespectator.
18 Februarie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anuntuldiscret.ro pe 18 Feb 2016, 18:08
    foarte tare prezenta lui calinescu

    foarte misto prezenta lui calinescu la romanii au talent!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod