Românii au talent. Debutul lui Florin Călinescu! Se va înțelege cu Mihaela Rădulescu?


Jurații emisiunii de la stânga la dreapta: Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra, Florin Călinescu
Pentru ”omul care dă milionul” cum i se spunea pe vremuri când realiza emisiunea de dimineață a postului împreună cu Teo și organizau concursul ”Știi și câștigi”, aceasta e una din marile provocări. Florin Călinescu a fost la Pro TV pe vremea managementului lui Adrian Sârbu. Ajunsese la un nivel de celebritate încât l-a rugat pe Sârbu să-l lase să candideze la alegerile pentru președinte al României.
Managerul a fost înțelept și l-a rugat să se potolească, a scris la un moment dat Doina Gradea, asistenta lui Sârbu.
Dar succesul TV e efemer, iar Florin Călinescu se întoarce la masa de jurizare pentru a-l descoperi pe cel mai talentat român, deși, în mod ciudat, departamentul de comunicare a Pro TV a anunțat că: ”telespectatorii sunt așteptați să urmărească cel mai bun show de televiziune, Românii au talent, să fie alături de noii pretendenți la titlul de erou național și să se bucure de momente extraordinare.
Concurenți din peste 10 țări, precum Italia, Franța, Nigeria, Congo, Ucraina, Rusia, Kârgâzstan, Georgia, Statele Unite ale Americii sau Republica Moldova, au venit la preselecții pentru a încânta juriul și publicul”.
Din acest comunicat se înțelege că cel mai talentat român ar putea să fie, în acest sezon, un american. Dar să nu ne pierdem în nuanțe.
Obiectivul lui Florin Călinescu este să-și recâștige popularitatea pierdută, deși e conștient că nu va mai fi niciodată ca la începutul anilor 2000 și să dezvolte o relație cu noul Pro TV alături de care să poată să-și realizeze propriile producții.
18 Februarie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anuntuldiscret.ro pe 18 Feb 2016, 18:08
    foarte tare prezenta lui calinescu

    foarte misto prezenta lui calinescu la romanii au talent!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod