România mondenă: Elena Băsescu, 4 poveşti de dragoste. Vezi cât a suferit!

Mezina preşedintelui se căsătoreşte în acest weekend cu Bogdan Ionescu, un „crai de Dorobanţi“, aşa cum este el prezentat în paginile tabloidelor.

Elena Băsescu ştie că viitorul ei soţ a trecut prin mai multe poveşti de dragoste şi a reuşit să cucerească, de-a lungul timpului, mai multe vedete româneşti, însă şi Syda, aşa cum este poreclit viitorul soţ al Elenei, ştie că fata lui Traian Băsescu a avut mai multe iubiri.

Vă prezentăm în continuare cele mai cunoscute poveşti de dragoste ale Elenei Băsescu.
1 din 5

Radu Prunaru, iubitul-ziarist al Elenei

Prima relaţie a mezinei preşedintelui care a apărut în presa tabloidă a fost cea cu jurnalistul Radu Prunaru. Cei doi au format un cuplu între anii 2003 şi 2006, însă relaţia care părea că se va transforma într-o căsnicie de succes s-a terminat brusc.

Elena Băsescu şi Radu Prunaru au avut, în timpul relaţiei, mai multe dispute, din cauza lui Traian Băsescu. Gurile rele spun că preşedintele ţării a sfătuit-o pe fiica lui să se despartă de iubitul ei, deoarece nu doreşte un jurnalist în casă. Din această cauză cei doi îndrăgostiţi au rămas doar amici.
31 August 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANCA pe 1 Sep 2012, 01:28
    ELENA

    SUNTETI FOARTE RELESI PLINE DE INVIDIE. TOATE COMENTARIILE SUNT FARA ROST. DE PROST GUST. INDIFERENT CE PARERE AVETI, AR FII FRUMOS DIN PARTEA D-VOASTRA SA LASATI VIATA ALTORA,SI SA VA VEDETI DE A VOASTRA. NU VA FACETI GRIJI DE ACESTI TINERI CARE ISI UNESC DESTINUL. DUMNEZEU SA LE DE-A MULTA SANATATE SI NOROC. VA PARE RAU CA NU SUNTETI FIICELE PRESEDINTELUI ??? PROBABIL ASTA E. NU E FRUMOS CUM BARFITI PE ACEASTA FATA CARE ISI LEAGA DESTINUL CU ACEST TINAR FRUMOS SI DESTEPT. LE DORIM CASA DE PIATRA !!!!! SI SA NU VA PESE DE CEI CE VA INVIDIAZA SI PRESUPUN DEJA CUM VA FII VIITORUL.

    2
    0

  • Dorina Petrina pe 31 Aug 2012, 21:54
    Nunta anului

    Păcat, Elena Băsescu , cu Bogdan Ionesu , nu vor fi fericiţi. Vor convieţui cel mult 2 - 3 ani.după care se vor despărţi.

    0
    0

  • emi pe 31 Aug 2012, 17:24
    ea

    ..daca el a mai avut alte relati si ea l-ar fi prins nu e de iertat,el e un gemeni un aventuier,ea un taur familist,nu stiu cit timp va merge,eu le doresc din tot sufletul,casa de piatra si mult noroc .

    0
    0

  • emi pe 31 Aug 2012, 17:24
    ea

    ..daca el a mai avut alte relati si ea l-ar fi prins nu e de iertat,el e un gemeni un aventuier,ea un taur familist,nu stiu cit timp va merge,eu le doresc din tot sufletul,casa de piatra si mult noroc .

    0
    0

  • mada pe 31 Aug 2012, 15:41
    da

    oricat make-up ar purta,tot uratica este. noroc k se numeste Basescu

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod