România mondenă: 8 asistente supersexy care s-au despărţit de Capatos

30 Iulie 2012
Dan Capatos şi-a ales, de-a lungul timpului, ca asistente numai femei cu un fizic de invidiat, dar de fiecare dată a fost părăsit de acestea sau ele au fost date afară.
1 din 7

Alina Gheorghe şi Georgiana Tudor, „înger şi demon“

Emisiunea „Un show păcătos“ a debutat la Antena 1 avându-l ca prezentator pe Dan Capatos şi ca asistente pe Alina Gheorghe (stânga) şi Georgiana Tudor (dreapta).

Cele două aveau rol de înger şi demon, însă după câteva emisiuni, conducerea postului a ajuns la concluzia că asistentele nu au un rol important şi că este nevoie de ceva nou.

„Au avut ghinionul de a fi la început, când noi eram încă în căutări şi nu eram aşezaţi pe făgaş. Nu au avut un rol important, iar două era prea mult“, spunea la acea vreme Dan Capatos.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • evamonica pe 4 Aug 2012, 05:10
  job

  Ca in orice job la un moment dat vrei o schimbare si o faci.Daca nu se fac schimbari emisiunea moare, iar Dan nu vrea sa ramana fara ea.

  1
  0

 • ramona pe 30 Iul 2012, 12:09
  capatos si asistentele sale

  da pe Stoian de ce nu l-ati trecut?

  7
  1

 • TEBULESCU pe 30 Iul 2012, 02:41
  S-a folosit de toate

  Acum le da cu picioru dupa ce intrun fel sau altul s-a folosit de ele, cum ar fi Dragusanca, pe care o ataca ca apare in prea multe tabloide. Pai insasi emisiunea lui e Tabloid care cauta doar scandal. Deci.....pana la urma ramane Capatos singur, daca pleaca si astea doua si cica si Stoian.....

  7
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod