România mondenă: 7 vedete obsedate de siluetă. Vezi ce sacrificii fac!

În zilele noastre, imaginea este foarte importantă, iar vedetele ştiu cel mai bine acest lucru. Aspectul fizic este esenţial dacă vrei să te remarci în lumea showbiz-ului. De aceea, vedetele nu pot trăi fără diete, ore de sport, saloane de înfrumuseţare sau chirugie plastică. Obsesia lor pentru siluetă a devenit un mod de viaţă.

1 din 8

Anca Ţurcaşiu spune că e obsedată de greutate

Anca Ţurcaşiu are un fizic de invidiat. Însă, în spatele acestui corp perfect se ascund eforturi considerabile. Vedeta ţine un regim ovo-lacto-vegetarian de la vârsta de 20 de ani şi face mult sport. "În spatelele imaginii impecabile se ascunde o obsesie a mea vizavi de greutate. Mama a fost o persoană plinuţă, tata e şi el un tip corpolent, aşa că am încercat dintotdeauna să nu depăşesc un anumit număr de kilograme. În ultimii ani a fost din ce în ce mai greu şi, fără să apelez la un nutriţionist, nu aş fi reuşit", a spus Anca Ţurcaşiu, pentru revista VIVA.
14 Mai 2012
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Hanna pe 1 Nov 2012, 20:03
    Silueta

    Eu mi-am mentinut silueta cu sport si slim and fit si eliminat prajeli si dulciuri din alimentatie.

    1
    0

  • cora pe 4 Iul 2012, 00:07
    !....

    si...in ce consta acea dieta ???

    0
    1

  • TerapiiNaturiste pe 15 Mai 2012, 12:56
    Recomandare privind kilogramele in plus, combaterea obezitatii si secretele unei siluete

    Este normal ca femeile si sa nu-i uitam pe barbati (ca sunt destui si acestia care lupata impotriva grasimiilor acumulate) , sa-si doreasca o silueta perfecta. Imaginea noastra depinde de cum ne simtim ca barbat sau femeie in propria noastra piele. Problemele de greutate rezulta aproape intotdeauna ca urmare a auto-desconsiderarii manifestate pe diferite planuri ale existentei noastre. Recomand un articol scris pe aceasta problema a greutatii si a mentinerii acesteia sub control. http://www.terapii-naturiste.com/calivita/articole-despre-produse/combaterea-obezitatii.htm

    2
    1

  • ancu11 pe 14 Mai 2012, 17:30
    @iva

    in ceea ce priveste noul DOOM e corect vizavi :)

    2
    1

  • alina pe 14 Mai 2012, 17:10
    Poftim???

    Elena de la Mandinga nu are 49 de kilograme nicicum! Poate 59.

    6
    2

  • iva pe 14 Mai 2012, 14:56
    ...

    vizavi se scrie vis-a-vis

    5
    2

  • onutta21 pe 14 Mai 2012, 10:43
    ***

    mi se pare normal ca Minodora sa fie obsedata de silueta ei pentru ca si avea de ce !!!!! Cred ca ati uitat sa o adaugati si pe Teo .

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod