România: 4 vedete surprinse făcând sex în public

Persoanele publice de la noi nu se dezmint nici atunci când vine vorba despre locurile în care să-şi potolească hormonii nervoşi. Cel mai recent caz este cel al Simonei Sensual, care, poate lipsită de imaginaţie, dar dornică să se "răcorească", a ales un parc din Capitală pentru o partidă de sex cu Maharu, fostul/actualul/viitor... iubit.
1 din 5

Monica Columbeanu, sex pe gaura cheii

În octombrie 2007, ziarul CanCan dădea publicităţii o înregistrare în care Moni şi Iri experimentau o plăcere... orală într-un restaurant.

În filmuleţul de aproximativ 7 minute, Irinel, îmbrăcat într-un puloveraş în dungi, stă în picioare, iar Monica în genunchi şi îi face sex oral. Toată scena se filmează prin gaura cheii. În înregistrare, Irinel priveşte indiferent pe pereţi, în timp ce Monica dă frenetic din cap, ba mecanic, ba plină de afecţiune, ba disperată.

În pelicula fără mare succes la public, nu se vede organul genital şi nici foarte clar faţa Monicăi, în cadru fiind un pahar care obtura vizibilitatea. Cei doi nu au avut nimic de comentat la adresa "peliculei", dar cota Monicăi a crescut imediat după acest... incident, ea având o ascensiune incredibilă în lumea modei şi nu numai...
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • irinaianosi pe 13 Dec 2011, 16:20
  pasaj.ro

  pat elegant pentru nopti incendiare pe www.pasaj.ro

  3
  2

 • aniela39 pe 8 Oct 2011, 05:04
  ha ha

  chiar crede cineva..ca a fost pe bune? Spectacol.Reclama....Asta au vrut..asta au primit.. totul e fals intre astia ...chiar nu se vede?God!

  2
  0

 • camy08hd pe 22 Iun 2011, 09:19
  comportamentul vedetelor

  eu cred ca pe unii chiar nu-i intereseaza ce comentam noi, ei oricum fac ce vor, iar altii fac chestii de astea tocmai pentru a ne atrage atentia si a ne arata ca ei sunt "altfel" nu neaparat ca ar fi si bine dar trebuie sa vorbim despre ei ca doar de asta sunt vedete, nu ? camy08hd - www.undress.ro

  4
  2

 • ewa95 pe 21 Iun 2011, 22:45
  .........

  de ce e penibil?in hotel e la fel ca in padure? :))..nu cred ..asta e fantezie ..nu e penibil deloc..

  4
  3

 • reallife pe 21 Iun 2011, 21:18
  si care e problema?

  In concluzie ei chiar au dreptate e viata lor si fac ce vreau cu ea. Daca ei au fantezii voi de ce trebuie sa-i judecati?

  5
  1

 • CORINA pe 21 Iun 2011, 11:32
  sex in public

  Cine sunt aceste personaje si ce educatie au? Se da pre multa importanta acestor "NIMENI "

  24
  2

 • nadya_dark pe 21 Iun 2011, 11:29
  Mariana Moculescu

  E chiar penibila ,la varsta ei ,ba mai mult a zdruncinat serios cariera sotului ..Horia Moculescu ,care este totusi un om de tot respectul

  8
  4

 • onutta21 pe 21 Iun 2011, 11:07
  sex in padure

  daca nici botezatu nu are bani sa o duca la un hotel si prefera sa se duca in padure ....da-l incolo ....penibil

  18
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod