Relația prințului Harry cu tatăl său, prințul Charles. Declarațiile fostului majordom regal

Relația prințului Harry cu tatăl său, prințul Charles, este foarte încordată de ceva vreme.

Ducele de Sussex a făcut comentarii publice foarte intime cu privire la relația sa tensionată cu prințul Charles.

El a dezvăluit în timpul unui interviu cu Oprah Winfrey că tatăl său a refuzat să-i răspundă la telefon după ce el și soția sa, Meghan Markle, au anunțat că părăsesc familia regală.

Când Oprah l-a întrebat pe Harry de ce Charles a încetat să mai vorbească cu el, el a răspuns: "Pentru că în acel moment, am luat lucrurile în propriile mâini. Aveam nevoie să fac asta pentru familia mea. Aceasta nu este o surpriză pentru nimeni; este într-adevăr trist că am ajuns la acest punct, dar trebuie să fac ceva pentru sănătatea mea mintală, pentru soția mea și pentru Archie."



Între timp, surse au declarat pentru publicația People că Harry și Charles nu au o relație convențională părinte-copil, iar Harry a arătat clar că nu are intenția de a imita comportamentul părintesc al tatălui său.

Citește și: Dezvăluiri la Oprah: Meghan Markle nu-și dorea să mai trăiască. Ducesa și Prințul Harry s-au căsătorit în secret și vor avea o fetiță

"A existat întotdeauna această relație complicată cu tatăl lor", a declarat o sursă internă, referindu-se la Harry și fratele său mai mare, prințul William. "Nu este o relație obișnuită tată-fiu. El este tatăl lor și șeful lor. Tensiunea dintre Charles și băieți a fost întotdeauna legată de bani, deoarece Charles este cel care deține toate puterea", a adăugat aceasta.

Acum, un fost majordom al familiei regale cântărește situația și are o părere tristă despre relația lui Charles și Harry


Conform Page Six, Grant Harrold, fost majordom al prințului Charles și al fiilor săi, prințul William și prințul Harry, face declarații cu privire la ruptura din familia regală.



Harrold ar fi împărtășit în documentarul "Charles & Harry: Father and Son Divided" că Harry era foarte apropiat de tatăl său. Cu toate acestea, după tot ce s-a întâmplat și felul în care Harry a făcut publice intimitățile familiei, relația probabil s-a deteriorat pentru totdeauna.

Citește și: Moștenirea otrăvită a Prințesei Diana: Ruptura dintre William și Harry, declanșată de gelozia mamei lor

"Pagubele s-au produs și asta mă întristează, deoarece relația pe care o știam, care a fost o relație iubitoare, grijulie, distractivă, nu mai poate fi așa niciodată", a declarat Harrold.



În plus, autorul regal Tom Quinn a dezvăluit că lucrurile sunt foarte tensionate între tată și fiu. "Nu există nicio îndoială că prăpastia dintre Harry și Charles s-a mărit considerabil."

Între timp, Harry și-a exprimat dorința de a avea o relație cu tatăl său, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat. "Mă simt cu adevărat dezamăgit pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea", i-a spus Harry anterior realizatoarei Oprah Winfrey.

"Îl voi iubi mereu. S-a produs mult rău. Voi face o prioritate din a vindeca acea relație", a adăugat prințul Harry.



Sursă: thelist
Foto:   hepta

18 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod