Reginele Miss: Cum arată acum cele mai frumoase femei din Univers

În fiecare an, o singură femeie e declarată cea mai frumoasă din Univers. Iată cum arată azi câteva dintre câștigătoarele celui mai important concurs de frumusețe!

Mii de femei râvnesc la trofeul celui mai important concurs de frumusețe, Miss Universe. În fiecare an, participantele din toate țările se înscriu la preselecțiile naționale și intră într-un circuit complex prin care frumusețea lor este evaluată și departajată, un efort care implică multe sacrificii și emoții.


Fetele care visează să poarte pe cap, la capătul celei mai mari competiții de frumusețe, tiara de Miss Universe, țin diete dure, fac sport, investesc în tratamente de înfrumusețare, călătoresc departe de casă, învață și iau lecții de prezentare și trec prin emoții epuizante pentru a convinge juriul și a-și împlini visul. Numai una poate fi, totuși, cea mai frumoasă din lume, astfel că drumul spre mult doritul titlu e presărat cu multe îndoieli și lacrimi.

De la prima sa ediție, organizată în 1952, peste 60 de femei au fost încoronate pe scena celui mai important concurs de frumusețe din lume, iar titlul la care visau le-a ajutat să devină actrițe sau să urmeze o carieră de model, iar unele dintre ele, precum Priyanka Chopra și Olivia Culpo se mențin în prim-plan.

Bright Side ne invită să ni le reamintim pe câteva dintre câștigătoarele concursului Miss Universe și să vedem cum arată acestea după mai mulți ani de la trimful lor.
1 din 11

Priyanka Chopra în 2000 și acum

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod