Regina stilului: Letizia Ortiz, strălucitoare într-o rochie înflorată Hugo Boss

Suverana Spaniei este expertă în modă și e la curent cu toate tendințele. Ea și-a demonstrat clasa în materie de eleganță la deschiderea unei expoziții de pictură.

La fiecare apariție publică, noua regină oferă o demonstrație de eleganță și stil. La al doilea ei angajament public în calitate de suverană, Letizia Ortiz a participat la deschiderea expoziției El Greco la celebrul muzeu El Prado din Madrid. Prilej cu care fosta prezentatoare TV, în vârstă de 41 de ani, și-a etalat frumusețea într-o rochie înflorată, în culori pastelate, semnată de Hugo Boss.

1an a fost căsătorită Letizia Ortiz cu profesorul Alfonso Guerrero
Letizia și-a asortat ținuta minimalistă cu cercei cu diamante, o curea subțire, o pereche de pantofi și o poșetă-plic de culoare bej.

Expoziția, care va rămâne deschisă până în luna octombrie, marchează al patrulea centenar scurs de la moartea pictorului El Greco și include 26 de tablouri.

Acesta este al doilea eveniment la care Letizia a luat parte după primirea înaltului rang de suverană a Spaniei.
Sâmbătă, împreună cu soțul său, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, ea s-a întâlnit cu ministrul de Interne, Jorge Fernandez Diaz, și a ținut un minut de reculegere în memoria victimelor terorismului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod