Reducere de milioane: Chrissy Teigen și John Legend taie din preț ca să vândă o casă din Beverly Hills

Chrissy Teigen și John Legend încearcă din vara trecută să vândă o casă din Beverly Hills, dar nu au găsit cumpărător. Ei au fost nevoiți să facă o reducere de preț importantă.
Când vrei să vinzi o casă și nu reușești să găsești un cumpărător nici după aproape un an, e clar că prețul trebuie redus. Asta au înțeles și Chrissy Teigen și John Legend, care în august anul trecut au scos la vânzare proprietatea lor din Beverly Hills.

Prețul dictează pe piață


Prețul de pornire pe care cuplul îl cerea era de 23,9 milioane de dolari. Acum, după aproape un an, cele două vedete au făcut o reducere de șase milioane de dolari, reducându-și pretențiile la 17,95 milioane.

Teigen și Legend s-au mutat într-o vilă de 17,5 milioane de dolari din același cartier exclusivist, scrie New York Post.



Myra Nourmand, de la agenția imobiliară Nourmand & Associates, a declarat pentru Realtor că proprietatea pe care vedetele au scos-o la vânzare era prea "aspirațională" pentru "un asemenea preț de pornire".

În traducere liberă, prețul inițial era nerealist. "Concurau cu zone mai bune din Beverly Hills și Bel-Air unde s-au vândut proprietăți la nivelul de 20 de milioane de dolari plus", a mai spus agentul imobiliar.

Nourmand a adăugat că reducerea consistentă de preț ar putea impulsiona vânzarea vilei: "Proprietatea este mult mai competitivă acum și ar trebui să se vândă. Prețul controlează piața", a explicat ea.

Cum arată casa în care a stat și Rihanna


Casa pe care vor să o vândă Teigen și Legend i-a aparținut Rihannei. Cei doi au cumpărat-o în 2016, cu 14,1 milioane de dolari, și au făcut mai multe investiții, crescându-i valoarea.

Vila are o suprafață de 792 de metri pătrați, șapte dormitoare și șapte băi și dispune de un teren de aproape 4.000 de metri pătrați, fiind situată într-o zonă securizată, la doar câteva minute distanță de The Beverly Hills Hotel și Rodeo Drive.



Luxos decorată, cu tavane situate la 10 metri înălțime și o scară interioară sumptuoasă, locuința se remarcă prin ferestrele generoase, din podea până la tavan, și beneficiază de o priveliște superbă asupra unui canion.

Bucătăria este concepută pentru un chef, mai ales că Teogen este autoarea unor cărți de gătit și și-a putut exersa aici din plin talentul culinar. Insula imensă din mijloc oferă șase locuri. De aici se poate ajunge într-o sală largă dedicată familiei.



Tavanele sunt realizate cu materiale importate din Thailanda, iar podelele sunt din lemn de stejar.

Deși a fost construită în 1066, casa a fost modernizată și a primit noi facilități, precum alimentarea cu energie solară, sala de fitness și sala de cinema.

Dormitorul principal are șemineu și un balcon de unde se poate admira priveliștea splendidă.

Alături se află o baie imensă în stil spa, cu cadă din marmură, decorațiuni din inox și un duș dublu, o fereastră mare și televizor.

Curtea din spatele casei este perfectă pentru primirea oaspeților - aici se află o piscină cu apă sărată, jacuzzi și o vară cu lemn, grătar și un loc de joacă pentru copii.

Garderoba mare și plină ca un magazin de lux


Chrissy Teigen a anunțat în august anul trecut că familia ei se va muta. Supermodelul le-a arătat fanilor garderoba ei imensă care semăna mai degrabă cu un magazin de lux și în care tronau haine, genți de firmă și pantofi scumpi. Ea le-a arătat fanilor un costum din piele Norma Kamali, care costă 145 de dolari, și o pereche de pantofi Bottega Veneta, de 860 de dolari. "Toate astea și noi ne mutăm", a scris ea pe Instagram.

Citește și: Anya Taylor-Joy a împlinit 25 de ani.
Vedeta din „The Queen's Gambit“, la brațul unui tânăr arătos


Teigen și cantautorul John Legend, desemnat în 2019 de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, sunt căsătoriți din 2013. Ei au doi copii, Luna Simone Stephens și Miles Theodore Stephens. În octombrie anul trecut, modelul a anunțat că a pierdut o sarcină.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod