Răzvan Simion, vizitat de hoţi. Intruşii i-au lăsat un mesaj glumeţ

Realizatorul TV a avut parte de o surpriză neplăcută în weekend trecut. La întoarcerea de la munte, el a descoperit urme de noroi în casa din Corbeanca, în care s-a mutat cu Lidia Buble.

Din fericire, pagubele au fost neînsemnate, însă mizeria pe care au făcut-o musafirii nepoftiți l-a pus pe Răzvan la treabă, iar acesta şi-a petrecut tot weekendul făcând curăţenie.

"Am șters noroiul din casă tot sfârșitul de săptămână. Pentru că am avut niște musafiri nepoftiți în lipsă cât am fost la munte, zilele acestea am avut mult noroi de curățat din casă. Sunt supărat din două motive: că mi-au mâncat prăjiturile făcut de Vlăduț și că mi-au murdărit casa", a declarat el, citat de Libertatea.



Realizatorul e mulţumit, totuşi, cău i-au dispărut lucruri de valoare: "Nu mi-au luat prea multe și au fugit repede că au văzut pe frigider o poză cu Dani de la un bal caritabil, Dani îmbrăcat în rochie. Mi-au lăsat și un bilet: <<Cel mai sexy frigider pe care l-am văzut>>. Pentru că n-am bani, mi-au luat 1.000 de rupii mauritane. Le țineam ca amintire. Cred că după asta o să-l găsesc. Băi, nu mai există respect. Hai să ne descălțăm", a mai spus Răzvan luni dimineață.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod