Războiul lui Florin Călinescu cu Pro TV pentru „Tanti Florica“

Scandal în Media Pro, după ce atât postul Pro TV, cât şi Florin Călinescu au depus actele la OSIM pentru a înregistra marca „La Tanti Florica“.

Potrivit datelor oferite de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), firma Florin Călinescu Media Company Impex, deţinută de Florin Călinescu, a înregistrat în luna martie a acestui an marca „La Tanti Florica“, însă compania Media Pro Pictures a contestat această decizie.

Cu toate că cei de la OSIM ar fi trebuit să analizeze contestaţia în aceste zile, şefii de la Media Pro au anunţat că Media Pro Entertainment și-a retras contestația în urmă cu câteva săptămâni, marca „La Tanti Florica“ fiind astfel deţinută în continuare de Florin Călinescu.

Aceste neînţelegeri dintre cei de la Media Pro şi Florin Călinescu vin pe fondul unei reorganizări a postului din Pache Protopoescu, reorganizări începute odată cu plecarea lui Adrian Sârbu de la Pro TV.

Ţinând cont că marca „La Tanti Florica“ este deţinută de Florin Călinescu, în cazul în care acesta vrea să părăsească postul Pro TV, el poate merge cu formatul sitcomului la orice altă televiziune.

„Tanti Florica“, serial difuzat de Pro TV, este un proiect al lui Florin Călinescu și a fost lansat în aprilie 2012. În prezent, serialul este difuzat miercuri seara. „Îmi place acest proiect şi îmi doresc să-l duc la bun sfârşit, mai ales pentru că de Pro TV mă leagă o colaborare veche, pe care am început-o încă din 1995“, a spus Florin Călinescu.


Ce a făcut Florin Călinescu la Pro TV


Florin Călinescu a devenit unul dintre cei mai importanţi oameni din media românească datorită postului Pro TV. Actorul nu a făcut parte din echipa Media Pro atunci când s-a lansat televiziunea Pro TV, însă odată ajuns la postul din Pache Protopoescu, a avut un succes de necrezut.

Florin Călinescu a moderat emisiuni precum  „Te uiţi şi câştigi" şi „Chestiunea Zilei", în cadrul cărora au apărut şi celebrele replici „Floriiiiin Călinescu" şi „Cu mânuţele astea două...".

El a devenit foarte cunoscut între anii 1996 şi 2000, atunci când era realizatorul emisiunii „Chestiunea Zilei“, difuzată în prime-time.

În anul 2001 a părăsit postul Pro TV, alegând funcţia de director general al postului Tele 7abc, care era în plină restructurare. În anul 2003 revine la Media Pro, unde realizează emisiunea „Procesul Etapei“, însă în anul 2004 părăseşte din nou trustul.

Se întoarce în Pro TV în anul 2007, dar după un an pleacă din nou, deoarece a candidat la alegerile parlamentare din partea Partidului Naţional Liberal, în colegiul nr.
4 din Argeş, pentru un fotoliu de senator. A pierdut alegerile şi ulterior a plecat din PNL. În toamna trecută, Florin Călinescu ajunge pentru a patra la Media Pro.

1 Noiembrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gold lid pe 10 Dec 2013, 14:52
    Curajul raspunderii pentru colaboratorii de „GASCA”

    Inregistrarea pentru seria de produse furate si productia distribuita in toata lumea.

    0
    0

  • Lucia pe 4 Nov 2013, 14:20
    ,,Tanti Florica''

    ,,Tanti Florica'' o consider o emisiune foarte reusita de umor si divertisment. Toata stima lui Florin Calinescu. Lucia

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod