Teatrul de Animație Țăndărică pune în scenă povestea “Fata Babei și Fata Moșneagului” la Grand Cinema Digiplex

Sambata si duminica, de la ora 11, Teatrul Tandarica pune in scena la Grand Cinema Digiplex piesa de teatru “Fata Mosului si Fata Babei”. In informarea de mai jos, se gasesc informatii despre piesa si despre programul viitoarelor spectacole de teatru de la Grand Cinema Digiplex.
Teatrul de Animație Țăndărică pune în scenă povestea “Fata Babei și Fata Moșneagului” la Grand Cinema Digiplex

Producție a Teatrului de Animație Țăndărică, Fata Babei și Fata Moșneagului se va juca pe scena de la Grand Cinema Digiplex în datele de 2 și 3 noiembrie, la ora 11.00. Spectacolul este o interpretare modernă a clasicei povești a lui Ion Creangă, care utilizează tehnica și proiecțiile 3D pentru a-i acapara pe cei mici. Este o îmbinare reușită a desenului animat și a teatrului clasic de animație.
Povestea aduce în prim plan valori umane precum bunătatea, cinstea și destoinicia, care pot ajuta pe oricine să reușească în viață.

Regia spectacolului este semnată de Daniel Stanciu, scenografia este asigurată de Daniela Drăgulescu, iar ilustrația muzicală și design-ul de sunet de Vasile Manta. Grafica 3D este realizată de Golem Studio.

În stagiunea de toamnă-iarnă găzduită de Grand Cinema Digiplex, teatrul de Animație Țăndărică va mai pune în scenă următoarele spectacole: Păcală, pe 9 noiembrie, Dănilă Prepeleac, pe 10 noiembrie,  Frumoasa și Bestia pe 16 noiembrie, Motanul Incalțat pe 17 noimbrie, iar pe 23 noiembrie, Albă ca Zăpada.

Programul complet al pieselor ce vor fi jucate în această toamnă la Grand Cinema Digiplex poate fi găsit pe pagina www.grandcinemadigiplex.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod