"Război" pentru un copil: Cum a devenit Luminiţa Anghel "mamă" de ocazie

Cântăreaţa se află în mijlocul unui "război mediatic" pentru custodia Mariei, fetiţa de care ea are grijă de trei ani şi pe care mama ei biologică o vrea înapoi acum.
Invitată la Kanal D, Luminiţa Anghel a povestit marţi seară că a cunoscut-o pe Maria pe vremea când ea lucra în Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. "A fost o vizită informală a familiei Geoană la acest centrul de plasament. La momentul respectiv, eu eram subsecretar de stat în Ministerul Familiei şi alături de cei de la Protecţia Copilului, a trebuit să facem oficiile. Atunci am întrebat ce copil nu merge acasă la masa Pascală. Pusesem ochii pe trei fetiţe foarte frumoase, blonde cu ochii albaştri, dar mi s-a spus că ele merg acasă de sărbători, deşi proveneau dintr-o familie foarte săracă.
Asistentele sociale mi-au arătat-o pe Maria, care la acel moment era un copil foarte trist, apatic, cu nişte cearcăne foarte mari şi stătea mereu ascunsă în spatele fustelor asistentelor de acolo. Aşa am luat-o acasă la masa Pascală şi de atunci a rămas în familia mea"
, a explicat vedeta.

Luminiţa i-a dat replica Angelicăi Constantin, mama biologică a fetiţei, cea care o acuză de faptul că ar fi încercat să o cumpere pe micuţă.

"O privesc în ochi pe această doamnă şi îi spun că nu i-am oferit niciodată bani, ba mai mult, am dovezi şi martori că dumneavoastră aţi cerut bani de la noi. Dumneavoastră nu aţi ştiut că Măriuca va intra în familia Anghel, a Luminiţei Anghel şi că, atunci când aţi aflat, aţi cerut bani de la noi", a spus cântăreaţa.

Angelica Constantin, mama biologică a fetiţei pe care Luminiţa Anghel o creşte de mai bine de trei ani, i-a adus acuzaţii foarte grave artistei.
În loc să-i mulţumească artistei pentru că i-a crescut copilul cu iubire şi devotament timp de trei ani, mama Măriucăi a susţinut că Luminiţa Anghel ar fi încercat să-i cumpere fetiţa. "O dată, când am mers la centrul de plasament să-mi văd fata, am găsit acolo două doamne şi pe fostul soţ al doamnei Luminiţa, Bogdan. Una dintre doamne mi-a dat atunci un plic alb, găurit la mijloc, prin care se vedeau foarte multe bancnote", a spus aceasta.

Femeia chiar a susţinut că acest lucru s-a întâmplat: "Mi-aţi cumpărat fetiţa ca pe un obiect, dând bani unor doamne de la Protecţia Copilului, ca să aveţi un copil", a spus Angelica Constantin la Kanal D.

"În primul rând, am să vă rog să nu mai faceţi afirmaţii pentru care puteţi fi dată în judecată şi să nu mai acuzaţi aiurea, fără dovezi.
Doamnă, am să vă dau fata înapoi, însă pe cale legală. Faceţi o cerere la Protecţia Copilului şi, în urma unui proces, vă veţi recăpăta fata, dacă demonstraţi că aveţi condiţii decente să o creşteţi"
, i-a răspuns Luminiţa Anghel.

Cântăreaţa a explicat şi de ce e nevoie de un proces pentru ca Maria să revină la mama sa: "Eu nu vă pot da copilul pentru că există o sentinţă judiciară prin care acest copil este încredinţat mie spre creştere şi educare. Când eu am adus copilul în casă, eu i-am spus să îmi spună «Lumi», pentru că ştiam că are o mamă şi mama e mamă. Ea mi-a spus mie «Lumi» un an de zile până când a simţit să îmi spună «mamă», pentru că aşa a simţit ea."






Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bianca pe 24 Mai 2013, 09:41
    parinte e cel care te creste.

    toate gunoaiele apar la televizor cand vor sa recupereze ceva de care nu le a pasat ani de zile.Fata nu are ce cauta la mama biologica.Parca vad ca imediat o sa apara si tatal biologic .

    0
    0

  • xyz pe 23 Mai 2013, 16:33
    nu

    ASA SE-NTIMPLA CIND TOTI PROSTII FAC COPII. 99% DINTRE "OAMENI" CLAR NU AR TREBUI SA SE-MPUIEZE, SA FIE PARINTI. REALITATEA IMI CONFIRMA ZILNIC SPUSELE.

    1
    0

  • Ana pe 22 Mai 2013, 18:31
    Nu ia-s da copilul inapoi

    Asta nu se numeste mama.Luminita Anghel este o mama extraordinara,astefl de persoane asa zise mame nu merita sa aibe acces la tv......nu merita sa deranjeze linistea si dragostea oferita de o persoana ca Luminita.

    3
    0

  • o mama pe 22 Mai 2013, 17:10
    o mama adevarata nu face asa ceva

    Doamne nu pot sa cred ca se poate asa ceva!!!!! Sper ca autoritatile sa nu inapoieze fetita acelei femei mizerabile!!!!!! Sa incepem: -- o mama adevarata nu isi duce copilul la camin -- cand s-a casatorit de ce nu si-a luat fata de la camin????? --a fost in stare sa faca al doilea copil dar pe fetita nu a dorit s-o ia de la camin........de ce?????? -- daca sotul dansei este zugrav, ce a facut pana acum de nu a renovat casa?????? -- de ce nu a vizitat-o atatea ani?????? -- cum isi poate imagina aceasta " mama " ca va fi aceasta fetita cand va veni din luxul unde locuieste acum in mizeria, igrasia si focarele alea din acea casa????? -- chiar nu ii este RUSINE acestei infecte " mame " ca pana acum nu a stiut nimic de fetita ei?????? -- O MAMA ADEVARATA ESTE CEA CARE TE CRESTE DE MIC SI STA LANGA TINE CLIPA DE CLIPA NU CEA CARE ITI DA VIATA DAR TE ARUNCA INTR-UN CAMIN -- RUSINE -- femeie stai linistita in mizeria ta in viata ta plina de probleme si lasa fetita sa creasca normal, sa fie educata, scolita,sa creasca intr-un mediu frumos si sanatos!!!!!! -- oameni ai legii chiar nu vedeti care-i adevarul de fapt?????? -- acea fetita va avea o cadere psihica daca va fi dusa in acel mediu oribil de viata Doamne ce oamneiii pot avea inima asa de fier si se mai numesc si parintiii RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LUMINITA FII TARE!!!!! LUPTA PTR VIITORUL ACELEI FETITE!!!!!!!

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod