6 trucuri pentru a fi dorită de toţi bărbaţii. Fii irezistibilă!

Seducţie, atracţie, senzualitate, oriunde întorci capul auzi vorbindu-se despre cât de importante sunt aceste 3 aspecte pentru ca bărbaţii să fie daţi pe spate de reprezentantele sexului frumos.
Seducţie, atracţie, senzualitate, oriunde întorci capul auzi vorbindu-se despre cât de importante sunt aceste 3 aspecte pentru ca bărbaţii să fie daţi pe spate de reprezentantele sexului frumos. Într-adevăr, pentru a fermeca un bărbat trebuie să scoţi la înaintare tot arsenalul de care dispui, de la frumuseţe exterioară şi inteligenţă, până la atitudine şi calităţi de maestră a sexului. Vrei să fii dorită de bărbaţi? Atunci trebuie să recurgi la câteva trucuri. Cu siguranţă unele dintre ele îţi sunt cunoscute, însă niciodată nu strică să ţi le amintească cineva.

1. Ai grijă de corpul tău

Corpul este, fără îndoială, cel mai bun atu al tău în jocul seducţiei, tocmai de aceea trebuie să ai mare grijă de el. Şi când spunem "grijă" nu ne referim doar la îngrijirea pielii cu creme, ci şi la alte aspecte, care ţin de tonifierea muschilor, adoptarea unei diete sănătoase şi reducerea celulitei. Cu cât ai mai multă grijă de corpul tău, cu atât arăţi mai bine şi devii mai atrăgătoare în ochii urmaşilor lui Adam.

2. Fii feminină, graţioasă

Uneori, ai tendinţa de a trece în tabăra bărbaţilor pentru a le capta atenţia, însă trebuie să ştii că atitudinea ta nu garantează succesul. De ce? Întrucât cei mai mulţi bărbaţi de calitate admiră şi sunt cuceriţi mai uşor de doamnele şi domnişoarele care sunt graţioase, feminine. Aşadar, nu încerca să pari cool, să dai impresia că te pricepi la fotbal sau la golit sticlele de bere în faţa domnilor. Poţi lasa o impresie greşită şi nu reuşeşti să te faci dorită.

3. Asigură-te că miroşi bine

Parfumul pe care îl laşi în urma ta este una dintre cele mai puternice arme de seducţie, aşa că profită de acest avantaj atunci când vrei să fii dorită de bărbaţi. Cel mai bine este să investeşti într-un parfum de calitate, a cărui aromă persistă mult timp. Un bărbat care se va apropia de tine va reacţiona mult mai bine în faţa avansurilor tale, dacă va simţi o aromă dulceagă, dar în acelaşi timp proaspătă şi energizantă.

4. Fii sexy în pat

Dacă ai ajuns în pat cu un bărbat şi eşti dispusă să faci orice pentru a-l determina să te dorească, este obligatoriu să porţi o lenjerie intimă sexy, care să-i capteze atenţia şi să-i alimenteze fanteziile. Puţină dantelă, puţin material transparent, o culoare atrăgatoare (roşu, negru, mov închis sau roz pastel) şi un design care îţi pune în valoare formele corpului sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-l face să nu-şi mai dezlipească privirea de la trupul tău de zeiţă.

5. Fii o maestră a sexului

Chiar dacă nu ai o vastă experienţă sexuală, tot poţi fi o maestră a sexului. Trebuie doar să ştii când să te laşi condusă şi când să preiei controlul, când să fii inocentă şi când să scoţi la iveală latura ta sălbatică. Ştii deja că sexul joacă un rol important în tot procesul de seducţie şi cucerire, aşa că tratează-l cu interes şi vei reuşi să te faci dorită.

6. Zâmbeşte

Zâmbetul este adesea mai atrăgător decât o rochie mulată, o pereche de buze rujate din belşug sau un decolteu obraznic. Nu o spunem noi, ci aşa arată datele unui studiu recent realizat de un site de matrimoniale din America. 71% dintre bărbaţi au spus că sunt cuceriţi mai des de femeile care zâmbesc şi sunt vesele, decât de cele care apelează la artificii pentru a fi sexy.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • trusk_urg pe 3 Aug 2013, 20:15
    I

    Imi place sa mi se reaminteasca uneori ,prinsi in viata cotidiana avem tendinta sa uitam de aceste trucuri feminine :)

    2
    1

  • sorana pe 2 Aug 2013, 17:35
    sex

    asa este,gura pacatosului,adevar graieste!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod