Răspunsul Reginei Elisabeta când Diana i-a spus că are probleme în căsnicie: „Charles e deznădăjduit“

Căsnicia Diane cu Charles nu s-a îmbunătăţit după apariţia copiilor


Totodată, prinţesa a mărturisit că şi-a găsit consolarea cu ofiţerul de protecţie Barry Mannakee, care era căsătorit. Relaţia lor nu a fost una sexuală, dar Diana s-a gândit să renunţe la tot pentru a fi cu el.

Diana şi Charles s-au separat în 1992, când zvonurile despre infidelitatea amândorura au început să circule în presă. În 1986, Diana a decis să o înfrunte pe amanta soţului ei la o petrecere a surorii sale.

În controversata biografie scrisă de Andrew Morton, "Diana: Her True Story/Diana: Povestea ei adevărată" este amintit momentul petrecut la petrecerea pe care sora Camillei a dat-o când a împlinit 40 de ani. Diana a întrerupt atunci o conversaţie între Camilla, Charles şi un invitat şi a interpelat-o pe Camilla.

Ulterior, Lady Di a vorbit public despre problemele din căsnicia sa. "Eram trei în această căsnicie, aşa că era cam aglomerat", a spus ea pe un ton ironic, într-un interviu difuzat de BBC.
Ea a dezvăluit că i-a spus şi lui William despre aventura lui Charles. Fiul său avea 13 ani atunci. "I-am spus lui William: <<Dacă găseşti pe cineva pe care să iubeşti în viaţă, trebuie să laşi tot şi să te duci după acea persoană. Şi dacă eşti destul de norocos să găseşti pe cineva care te iubeşte, atunci trebuie să o protejezi>>", a mărturisit Lady Di în interviul menţionat.

Conform mai multor mărturii, Diana a realizat că Charles nu a rupt niciodată legătura cu fosta iubită, Camilla.
Prinţesa a găsit şi nişte fotografii ale Camillei în jurnalul lui Charles, chiar în timp ce se aflau în luna de miere.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod