Raicu şi Chirilă: 5 ani de dragoste cu năbădăi

Aparent totalmente diferiţi, el, un star rock, ea, o domnişoară finuţă şi un om de televiziune respectat. Tudor Chirilă şi Andreea Raicu au trăit până mai ieri o poveste de dragoste cu multe suişuri şi coborâşuri.
Aparent totalmente diferiţi, el, un star rock, ea, o domnişoară finuţă şi un om de televiziune respectat. Tudor Chirilă şi Andreea Raicu au trăit până mai ieri o poveste de dragoste cu multe suişuri şi coborâşuri. În 2006, atunci când şi-au făcut publică relaţia, foarte puțini acordau credit acestei iubiri.

La prima ieşire în public ca şi cuplu, în clubul Fratelli, în 2006, cei doi amorezi de atunci i-au uimit pe cei prezenţi cu un comportament demn de o pereche de adolescenţi care se văd numai în weekend. Parcă nu le mai ajungeau minutele ca să se iubească şi să se ţină în braţe. La vremea respectivă, presa scria că "vinovată" pentru existenţa acestei relaţii a fost Ada Teslaru care i-a ajutat pe cei doi să se cunoască.

Astăzi la capăt de drum, ieri la... intersecţie


Chiar dacă de-a lungul timpului au fost extrem de rezervaţi cu informaţiile despre povestea lor de dragoste, ştiri au tot răzbătut din interiorul cuplului. Astăzi, de exemplu, s-a aflat că Andreea Raicu s-a despărţit de Tudor Chirilă. Reţinută de obicei, vedeta Prima TV a spus însă câteva cuvinte ca să evite speculaţiile care aveau să apară. "Ţin să confirm acest lucru pentru a evita eventualele speculaţii. Este singurul meu comentariu legat de acest subiect", a declarat Andreea Raicu, pentru Viva. În plus, vedeta de 34 de ani a mai precizat că îşi doreşte ca pe viitor să întâlnească un bărbat care să aibă aceleaşi valori morale ca ea.


Zvonurile despre o eventuală ruptură între cei doi au apărut încă din primăvară când, prezenţi la Gala Premiilor Gopo, tensiunea dintre cei doi putea fi observată de la distanţă. Fie că socializau cu diverşi cunoscuţi, fie că făcea poze cu ajutorul telefonului mobil, Tudor Chirilă o mustra pe Andreea la fiecare gest. Dacă la început ea nu părea deranjată de observaţiile iubitului, mai spre finalul evenimentului zâmbetul a dispărut de pe faţa Andreei, care lăsa impresia că este vizibil afectată de criticile actorului. Încă de atunci, prietenii amorezilor dădeau ca sigură despărţirea lor.

La poluri opuse, dar extrem de îndrăgostiţi


La o primă vedere, Andreea Raicu şi Tudor Chirilă sunt totalmente diferiţi. Ea: fost model devenit star de televiziune, exponentă a ultimelor tendinţe din modă, cu o cotă de publicitate crescută în urma relaţiilor amoroase cu fotbalistul Cristi Chivu şi cu Tudor Vasile, fiul fostului prim-ministru Radu Vasile. El: nonconformist, fără prejudecăţi, actor şi muzician talentat, fiul scriitorului Ioan Chirilă şi al actriţei şi regizoarei Iarina Demian. Ea: prezentatoarea unor emisiuni de televiziune cu tentă mondenă, "Big Brother", "Fetele ştiu ce vor", "Versus". El: preocupat de fundaţia "ArtEST", ce acordă premii celor mai buni jurnalişti sportivi şi star rock.

Chiar şi aşa, pe tot parcursul relaţiei dintre ei, dragostea a plutit în aer. "Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus...
Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat"
, declara, la un moment dat, Raicu pentru cotidianul ”Adevărul”.

"E mai inventiv şi mai priceput decât mine, ştie să facă de toate şi uneori improvizează. Deseori mă aşteaptă cu masa pusă", a mai povestit Andreea.



Manifestări violente şi curse de maşini


În cinci ani de relaţie, Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au trecut prin numeroase împăcări şi despărţiri. "Tudor este mereu acolo unde este şi Andreea. Acesta îi trimite zeci de mesaje, o sună non-stop şi, dacă nu primeşte niciun răspuns, pleacă în oraş în căutarea ei", a mărturisit, pentru Cancan, un apropiat al vedetei, acum 3 ani. "Pentru mine, Tudor Chirilă este un subiect demult închis. Şi, sincer, nu vreau să comentez acţiunile lui. M-am săturat", declara Andreea Raicu la vremea respectivă. În 2007, Tudor Chirilă a tamponat uşor autoturismul condus de Andreea Raicu, apoi a ţipat la ea să deschidă geamul şi să vorbească cu el, povesteau atunci martorii aflaţi la faţa locului. Însă prezentatoarea TV a refuzat, spre disperarea cântăreţului. Totul se întâmpla pe Dorobanţi, iar artistul nu voia decât să-şi roage iubita să-i mai dea o şansă.

Caracterul recalcitrant al solistului trupei Vama este cunoscut de toată lumea. Nu o dată s-a spus că actorul s-a urcat euforic pe scenă sau că a făcut scandal după concerte.
În 2006, Chirilă a agresat un ziarist la Cluj-Napoca, iar acum câteva luni a ironizat şi batjocorit un copil în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Buşteni. Enervat că a fost fotografiat de un jurnalist din Cluj, Chirilă i-a smuls acestuia aparatul de fotografiat din mână, l-a aruncat în stradă şi, la final, i-a dat un pumn ziaristului. "Noi suntem o trupă rock, nu e cel mai bun lucru să stai cu noi", i-a spus Chirilă unui băieţel care, venit împreună cu familia la concertul Vama de la Buşteni, s-a rătăcit şi a fost adus pe scenă de jandarmi. Apropourile şi ironiile lui Tudor Chirilă l-au făcut pe puşti să plângă.  



Vedete fără noroc în amor


Atât Andreea Raicu, cât şi Tudor Chirilă sunt două personaje mondene care, aparent, nu au noroc în dragoste. După despărţirea de Cristi Chivu, Andreea Raicu a poposit o vreme în braţele lui Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile, dar nici această poveste nu a ţinut. De-a lungul timpului, Andreea a mai fost vazută alături de Ovidiu Zegheru (Radio 21), Robert Redelean (fost director de marketing la Zapp) şi Mihai Gâdea (Antena 3).

Tudor Chirilă a avut o relaţie de 7 ani cu Dorina Chiriac, fosta soţie a lui Florin Piersic jr., şi o alta de 2 ani cu Vera Radu.

Care au fost posibilele motive care au dus la despărţirea celor doi?


Mulţi ar spune că diferenţele evidente dintre cei doi, alţii ar spune că presiunea faptului că sunt persoane publice, în timp ce cei mai mulţi ar da vina pe caracterul complicat al artistului. Adevăratul motiv care a dus la finalul acestei poveşti de dragoste îl ştiu numai ei şi, cu siguranţă, acesta nu va fi făcut niciodată public, cunoscută fiind inapetenţa lor de a face declaraţii despre viaţa privată.


Există însă câteva indicii care ne-ar putea ghida către un motiv mai mult sau mai puţin adevărat. În primul rând, declaraţia vedetei de la Prima TV care a spus că-şi doreşte să întâlnească un bărbat care să aibă aceleaşi valori morale ca ea. Apoi, un alt deziderat al Andreei Raicu care recunoaşte din ce în ce mai des că a venit vremea şi că-şi doreşte să devină mămică. "Îmi doresc copii foarte mult şi îi voi avea când va veni momentul. Sunt un Rac veritabil pentru care familia este foarte importantă. Cred că cine nu iubeşte are o viaţă extrem de săracă şi goală. Iubesc oamenii dragi, mama, prietenii, iubitul, familia... lucrurile pe care le fac. E atât de important să dăruieşti, e minunat mai ales când o faci fără să aştepţi nimic în schimb, ceea ce e din ce în ce mai rar în zilele noastre. Nu cred că aş putea să trăiesc fără oameni şi prieteni în jurul meu"
1 Noiembrie 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kjds pe 1 Nov 2011, 20:46
    foarte neobisnuit

    dap, intradevar un 'rock star' si un fost model..niciodata nu s-a mai vazut asa ceva. este foarte neobisnuit. ^^ sarcasm

    1
    0

  • pollet_a pe 1 Nov 2011, 20:31
    personaj.....

    La cum arata, Chirila nu mai trebuie sa se costumeze pentru seara de Halloween. Chipul sau e destul de sugestiv. Imi pare rau de Andreea, pare o fata buna. Nu stiu ce a vazut la el, dar.....fiecare cu gusturile lui....

    4
    2

  • diana_diana pe 1 Nov 2011, 16:59
    draga andreea,

    n-am inteles niciodata cum tudor s-a putut cobori la nivelul tau...sincer, fotbalistii ti se potrivesc mult mai bine!

    4
    4

  • Maia pe 1 Nov 2011, 10:37
    De cateva ori ti-am sugerat, Andreea...

    .......sa scapi de un viitor Cefalopat alcoolic si Etilist !!! Acum, o mai duce cu vigoarea tineretii, dar, crede-ma, un specimen indragostit de Bachus, la varsta a 3-a, sunt specialisti in a face viata un calvar, unei sotii. La batranete, niuci nu se mai spala, ca nu mai pot sta in pcioare, la dus s.a.m.d.! Ti-o spun din experienta surorii mele! daca vrei sa crezi ! Intre un acoolic si un afemeiat, care isi respecta sotia si tine de cuib, de mii de ori e acceptat ultimul, cata vreme, barbatii, din gena sunt programati infideli, dar alcoolici NUUUUUUUUUUUU ! Cand te-ai despartit, data trecuta, ti-am spus sa nu revii, nici daca mori de dragul lui ! Iubeste-te pe tine si asterne-ti un viitor langa un om, care nu te pune in concurenta cu cea mai crimnala rivala - amanta - SUPRADOZA ! Gata, bine ca ai scapat, iarasi ! Esti o fata minunata! Ai o detenta din familia ta de exceptie ! N-ai intrat iun scandaluri si n-ai facut sa cada leaganul in caminul altei femei, deci, esti un om cu credinta si cu multa empatie si bun-simt, in showbiz-ul romanesc si atunci, mai Andruta, mai, de ce te autoflagelezi, mai minune de feminina ce esti????????????? Am aflat ca ai prbleme de sanatate! Imi pare nespus de rau, dar, daca mai aflu ca te re-impaci iarasi cu T., zau ca nu te mai inteleg! De ce oare femeile minunate ca tine poseda arta de a se cupla cu cine NU TREBUIE??? Sa fii sanatoasa si vezi bine cata lume te iubeste! Cu respect si alaesa pretuire! P.S. Tudore, e pacat, si de mamica ta superba, sa-i faci viata amara! Lasa-te de pahare! Iarta-te!

    5
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod