Putere, sex-appeal şi stil: Beyonce, pictorial fierbinte în Vogue

Părul ud subliniază forţa de seducţie a artistei americane


În articolul care va fi disponibil în Statele Unite începând din 23 august sunt prezentate influenţa puternică pe care artista o are asupra generaţiei sale şi impactul ei cultural. Câţiva designeri importanţi au explicat de ce Beyonce este un star uriaş. "Cuvântul <<divă>> este folosit pentru prea multe femei de succes şi care adesea au reputaţia de a fi dificile, dar ea emană şarm şi o calitate adorabilă", a spus Marc Jacobs. "Şarmul ri transcede formele de artă, genurile şi generaţiile", a spus, la rândul ei, creatoarea britanică de modă Stella McCartney.

Deşi se bucură de o carieră muzicală excepţională sau poate tocmai de aceea, Beyonce nu este ferită de neplăceri. Ea este acuzată că a plagiat melodia "XO" şi a fost dată în judecată de artistul Ahmad Javon Lane, care îi cere daune de 7 milioane de dolari, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Ahmad Javon Lane, care este backing vocal, spune că a scris un cântec intitulat "XOXO", pe care l-a prezentat apoi cântăreţei Chrissy Collins, în prezent backing vocal al lui Beyoncé.

Totodată, Ahmad Javon Lane a dat-o în judecată pe Beyoncé, compania sa Parkwood Entertainment şi Columbia Records şi cere despăgubiri de 7 milioane de dolari.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 August 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • revol pe 15 Aug 2015, 10:56
    cea mai ce ?

    Cea mai manelista dintre maneliste ! Se stie :))

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod