Prințul Harry își pierde părul, dar Meghan Markle îl face să uite de chelie: Cum va arăta la 50 de ani

Așa va arăta Harry la 50 de ani dacă va continua să-și piardă părul


Ziarul britanic a publicat și o imagine creată digital care simulează modul în care va arăta prințul Harry când va avea 50 de ani. Realizată pe baza observațiilor asupra stadiului actual al cheliei și a trăsăturilor acestuia, precum și pe aspectul fratelui său, William, și al tatălui, prințul Charles, fotografia îl prezintă pe Harry îmbătrânit și cu o chelie avansată. Rezultatul acestei simulări este un aspect fizic al prințului foarte asemănător cu cel al tatălui său.

În august, tabloidul american National Enquirer a scris că Meghan Markle i-ar fi recomandat lui Harry să urmeze un transplant de foliculi, o procedură destul de costisitoare dar eficientă, la un centru din Los Angeles.

Transplantul ar costa 90.000 de dolari. "Harry crede că ar fi o idee bună să-și rezolve problema cu chelirea când va pleca în turneu în Statele Unite", a declarat pentru tabloidul citat o sursă de la curtea regală britanică, adăugând că intervenția ar putea avea loc la sfârșitul lunii de miere, pentru a evita suspiciunile din jurul părului său și pentru ca firele să aibă toate condițiile optime pentru a crește.

Subiectul publicat de National Enquirer trebuie tratat cu rezerve, dată fiind lipsa de credibilitate a acestei publicații, sublinia site-ul Chatelain, îndemnându-și, însă, cititorii să stea cu ochii pe cuplul Harry-Meghan în viitorul apropiat pentru a observa o eventuală schimbare a aspectului lui Harry.
Turneul din Oceania a dovedit, așadar, că speculația lansată de tabloidul american nu s-a confirmat.

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi.

Prinţul Harry, fiul cel mic al prinţului moştenitor Charles, şi Meghan Markle au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod