Preţul frumuseţii. Brigitte Sfăt, dependentă de operaţiile estetice

Soţia lui Ilie Năstase a suferit după ce şi-a mărit buzele, dar nu renunţă la aceste intervenţii. Recent, ea şi-a mărit posteriorul.

Brigitte Sfăt a simţit pe pielea ei ce înseamnă o operaţie estetică greşită. A avut de suferit din cauza unor decizii greşite, a unei obsesii despre idealul de frumuseţe pe care îl urma orbeşte şi a unor "specialişti" care n-au avut decenţa de a o opri la timp şi de a-i refuza banii. După experienţa dificilă prin care a trecut, ar fi fost de aşteptat ca soţia lui Ilie Năstase să nu-şi mai dorească să calce măcar o dată într-o clinică de înfrumuseţare; dar oamenii nu încetează să fie surprinzători.

În urmă cu doi ani, Brigitte s-a văzut nevoită să-şi facă o intervenţie la buze, pentru eliminarea unor chisturi formate în urma injectării unei substanţe de mărire.

În 2014, vedeta s-a operat, de urgenţă, la o clinică din Germania, unde medicii au lucrat opt ore pentru a-i scoate câteva formaţiuni formate în buze şi în faţă, un fel de "pietricele" acumulate din cauza lichidului de proastă calitate care îi fusese injectat în buze.

A fost o experienţă dură pentru soţia lui Ilie Năstase. Brigitte a povestit la Kanal D prin ce calvar a trecut pentru a repara greaşelile comise în trecut: "În 2003 mi-am mărit buzele. Eram obsedată de buzele Angelinei Jolie, chiar dacă şi ale mele arătau foarte bine.
Mă duceam cu pozele ei la medic. După trei operaţii, am avut ghinionul să îmi injectez o soluţie permanentă. A fost retrasă de pe piaţă peste vreo doi ani, pentru că era periculoasă. Mi-au injectat mult, că aşa am vrut eu. Am vrut şi sus, şi jos. În 24 de ore se întăreşte. Picăturile astea au început să migreze prin faţă, pe la nări şi peste tot. Bioalcamida, aşa ştiu că se numeşte."

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • pollet_a pe 16 Mar 2016, 19:42
  Prost sa fii.....bani sa ai

  Va arata ca un Zombi....ca Donatella Versace, cu atatea operatii........Deh.....si Natura, mai greseste.....

  1
  0

 • Bolea Ionela pe 15 Mar 2016, 14:36
  Pretul frumusetii

  O nebuna. Asta e FEMEIE? Mai bine te certai incontinuare cu muncitorii ca mai castigata erai! A catea esti? Esti o rusine pentru rasa umana si pentru genul feminin. Si nu ai pic de deminate . Esti o eroare a naturii, iar din momentul asta dau dazabonare la haznaua asta de eva.

  1
  0

 • xyz pe 14 Mar 2016, 23:00
  CIND

  SAU CE SE INTIMPLA CIND ESTI RETARD SI AI PREA MULTI BANI SI PREA MULT TIMP LA DISPOZITIE. FIECARE CU CE-L DOARE SI DACA AR DUREA PROSTIA, S-AR URLA IN RROMANIA.

  3
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod