Preţul frumuseţii. Brigitte Sfăt, dependentă de operaţiile estetice

Brigitte Sfăt a suportat o operaţie dureroasă şi o recuperarea grea pentru a elimina urmările nefaste ale unei greşei


Problemele fizice s-au răsfrânt şi asupra psihicului ei. Brigitte a simţit durerea, s-a simţit mutilată şi umilită. "Nimeni nu mi-a zis că buzele mele arată urat. Am plătit mult sufleteşte. Nu eram bucuroasă când se făcea mişto de mine. Mi se spunea rată, botoasă, în toate felurile. Doi-trei medici m-au palpat. Era foarte greu să mi le scoată. Erau capsulate.

La operaţie, am avut pleoapele cusute că să nu mi se umfle ochii, pentru că intervenţia a avut loc pe sub piele. Operaţia a fost complexă şi cu multe tăieturi. Mi-am făcut o repoziţionare musculară şi mi-am scos tot ce am avut artificial în faţă. Fiecare muşchi a fost repoziţionat", a spus Brigitte, la o lună după operaţie, în emisiunea "WOWbiz". "Nu puteam să dorm decât cu faţa în sus. Arătam groaznic, ca un mutant. M-am speriat foarte tare. Mi-am făcut poze în fiecare zi ca să văd cum arată.
Am vrut neapărat să scot ceea ce nu era natural în faţa mea"
, a mai spus vedeta.

După cât a avut de îndurat, ar fi fost previzibil ca Brigitte să fi înţeles că a plătit preţul pentru deciziile sale. Cu toate acestea, ea a suportat o nouă intervenţie estetică - wowbiz.ro scrie că de curând şi-a mărit posteriorul. "Mi-am făcut un transfer de grăsime acolo unde voiam să-mi fac un plus de volum. Mai sunt unele femei care îşi doresc fundul mai mare. Asta a fost ultima intervenţie.

Mi-am făcut un implant de sprâncene şi atunci mi-am făcut şi un transfer de grăsime. Aveam nevoie pentru că aveam sprâncene foarte rare", declara ea recent.

Potrivit site-ului citat, nu este exclus ca soţia lui Ilie Năstase să mai facă o intervenţie la buze, pentru că acestea încă sunt deformate.

Pentru Brigitte Sfăt, operaţiile estetice au reprezentat o necesitate. Ea a crezut că aşa îl va face pe Ilie Năstase, un cuceritor recunoscut, să nu se mai uite după alte femei.
Brigitte a povestit la Kanal D un episod petrecut cu trei zile înainte de nuntă, când a descoperit un mesaj de la o admiratoare a fostului tenismen.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 16 Mar 2016, 19:42
    Prost sa fii.....bani sa ai

    Va arata ca un Zombi....ca Donatella Versace, cu atatea operatii........Deh.....si Natura, mai greseste.....

    1
    0

  • Bolea Ionela pe 15 Mar 2016, 14:36
    Pretul frumusetii

    O nebuna. Asta e FEMEIE? Mai bine te certai incontinuare cu muncitorii ca mai castigata erai! A catea esti? Esti o rusine pentru rasa umana si pentru genul feminin. Si nu ai pic de deminate . Esti o eroare a naturii, iar din momentul asta dau dazabonare la haznaua asta de eva.

    1
    0

  • xyz pe 14 Mar 2016, 23:00
    CIND

    SAU CE SE INTIMPLA CIND ESTI RETARD SI AI PREA MULTI BANI SI PREA MULT TIMP LA DISPOZITIE. FIECARE CU CE-L DOARE SI DACA AR DUREA PROSTIA, S-AR URLA IN RROMANIA.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod