Preţul frumuseţii. Brigitte Sfăt, dependentă de operaţiile estetice

Brigitte a decis să redevină ea însăşi pentru a-l recuceri pe Ilie Năstase


Vedeta a înţeles apoi că de vină pentru escapada lui Ilie era chiar ea, aşa că a decis să se reinventeze și să-şi recapete frumuseţea, să se apuce de sport, să mănânce sănătos şi să îşi scoată din corp substanţele pe care şi le-a injectat în urmă cu 11 ani. "După nuntă, sufletul meu era rupt în două. Eu plângeam, deşi toată lumea mă vedea râzând. Îmi era teamă că o să îmi pierd soţul.

Am găsit un mesaj cu trei zile înainte de nuntă, era chiar înainte de nuntă şi nu puteam să fac nimic. Cineva îi spunea lui Ilie că îl iubeşte mult de tot. O persoană cu care Ilie a făcut tot ce a putut să mă convingă că nu a avut nimic mai mult decât un flirt telefonic pentru că eu îl neglijasem. Eu îl neglijam şi mă ocupăm de şantier, eram cu muncitorii. Nu ştiu ce aveam de cap şi unde voiam să aud. Aveam o alimentaţie dezechilibrată, mă îngrăşasem, făcusem fundul mare.
Am vrut să îi arăt că sunt capabilă, că pot fi independentă. Eram o femeie cu fundul mare, o răţuşcă, nu mai eram femeie. Nu mai aveam pic de feminitate, mă certam cu muncitorii",
a spus Brigitte la Kanal D.

Brigitte şi-a dat seama că trebuie să îşi salveze relaţia şi că a venit timpul unor schimbări radicale. "A trebuit să primesc o palmă foarte dureroasă. Atunci, Ilie a murit pentru mine. Îmi doream o persoană dedicată. Am suferit mult. Am fost la biserică.
Atunci mi-am dat seama ce trebuie să fac. Că trebuie să redevin femeia perfectă pentru Ilie. Nu ştiu ce aveam în capul meu mic şi prost. Mă abătusem de la cale. Mi-am analizat priorităţile. La nuntă nu am vrut să mă gândesc la asta, dar m-au afectat. Mi-am dat seama de greşelile mele, greşeala era în mine. Am analizat ce nu îi place lui. Am decis să îmi schimb atitudinea, să îmi schimb faţa. Am început transformările. Nu mă aşteptăm să fie lângă mine după operaţie.
El mi-a spus atunci că mă iubeşte oricum aş arăta"
, a mărturisit soţia lui Ilie Năstase.

După tot calvarul îndurat, Brigitte este decisă să facă orice pentru a-l păstra pe Ilie Năstase numai pentru ea. Ea trebuie să hotărască dacă preţul acestui obiectiv important merită riscul unui compromis periculos.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 16 Mar 2016, 19:42
    Prost sa fii.....bani sa ai

    Va arata ca un Zombi....ca Donatella Versace, cu atatea operatii........Deh.....si Natura, mai greseste.....

    1
    0

  • Bolea Ionela pe 15 Mar 2016, 14:36
    Pretul frumusetii

    O nebuna. Asta e FEMEIE? Mai bine te certai incontinuare cu muncitorii ca mai castigata erai! A catea esti? Esti o rusine pentru rasa umana si pentru genul feminin. Si nu ai pic de deminate . Esti o eroare a naturii, iar din momentul asta dau dazabonare la haznaua asta de eva.

    1
    0

  • xyz pe 14 Mar 2016, 23:00
    CIND

    SAU CE SE INTIMPLA CIND ESTI RETARD SI AI PREA MULTI BANI SI PREA MULT TIMP LA DISPOZITIE. FIECARE CU CE-L DOARE SI DACA AR DUREA PROSTIA, S-AR URLA IN RROMANIA.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod