Prea puternice pentru sexul slab: Sportivele cu trup de bărbat îşi apără feminitatea

Una dintre cele mai populare antrenoare de fitness, Massy a luptat cu depresia dar a devenit mândră de modul în care arată


Massy Arias, antrenoare de fitness, este celebră pe Instagram, platformă pe care a strâns 1,8 milioane de admiratori şi nu se poate plânge că este criticată pentru aspectul său, însă a trecut şi ea printr-un episod urât: s-a simţit frustrată din cauza corpului ei când un fost iubit care a înşelat-o de mai multe ori cu tipe care aveau silueta unei sticle de Coca-Cola. Tânăra de 26 de ani a suferit cumplit, iar depresia a destabilizat-o fizic. Rareori ieşea din casă. Apoi a început să facă exerciţii, mai ales că doctorii îi recomandau să facă efort pentru a obţine endorfinele care combat depresia.



Programul ei de fitness a readus-o la viaţă, dar i-a oferit şi o carieră de succes ca antrenor. În plus, a făcut-o să-şi admire corpul mai mult decât înainte. Acum se simte fericită şi nu simte că are o problemă dacă îi lipsesc formele feminine pe care bărbaţii le adoră. Îi place ceea ce face şi se simte bine în pielea ei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 August 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andra pe 17 Aug 2015, 12:42
    articol

    ....Și articolul e scris de un barbat. Drăgut!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod