Familia regală britanică: Prinţul George a fost hărţuit de paparazzi

Hărţuirea prinţului George de către paparazzi a crescut în ultimele luni şi tacticile acestora devin tot mai periculoase, a anunţat palatul Kensington, reşedinţa permanentă a prinţului William şi a soţiei sale, ducesa Catherine, vineri, într-un comunicat citat de BBC.

Avertismentul părinţilor prinţului George vine în contextul în care prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine, încearcă să prevină publicarea unor fotografii neautorizate ale micuţului în vârstă de doi ani, notează postul citat de Mediafax.

Potrivit serviciului de presă al palatului Kensington, unele societăţi de media au recurs la "măsuri extreme" pentru a obţine fotografii cu micul prinţ şi, în acest sens, "a fost depăşită o limită".

Totodată, conform palatului Kensington, un număr redus de organizaţii, în special din Germania, Franţa, Australia, Noua Zeelandă şi SUA, au publicat fotografii realizate "în circumstanţe inacceptabile".

Totuşi, se precizează că majoritatea organizaţiilor de media şi toate publicaţiile britanice au refuzat să publice astfel de imagini.

Potrivit palatului Kensington, în lunile recente, paparazzi au folosit de multe ori obiective cu focală lungă pentru a surprinde imagini cu ducesa Catherine şi cu fiul său, prinţul George, jucându-se în mai multe parcuri private.

Totodată, aceştia i-au monitorizat pe prinţul George şi pe bona acestuia în timp ce se plimbau prin parcuri londoneze, dar şi pe alţi membri ai staff-ului familiei regale britanice.

În plus, paparazzi au fotografiat copii care se aflau în vizite private la reşedinţa prinţului William şi a soţiei sale, ducesa de Cambridge, şi au urmărit maşinile care plecau de pe domeniul acestora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod