Familia regală britanică: Prinţul George a fost hărţuit de paparazzi

Părinţii micului prinţ George consideră că paparazii au devenit un pericol pentru fiul lor


Pe de altă parte, paparazzi au folosit alţi copii pentru a-l atrage pe prinţul George în locuri de joacă accesibile publicului, au urmărit şi supravegheat membrii familiei regale britanice în vacanţe şi au monitorizat atât palatul Buckingham, dar şi casa familiei Middleton (părinţii ducesei Catherine, n.r.) din comitatul Berkshire.

Totodată, palatul Kensington a publicat un mesaj pe platforma Twitter, în care prinţul William şi ducesa Catherine au mulţumit pentru mesajele de susţinere pe care le-au primit în ultimele luni.

"Aceştia au fost încântaţi să distribuie fotografii cu copiii lor şi vor continua să facă acest lucru în lunile şi anii următori", a mai spus Kensington Palace.

Cu toate acestea, paparazzi continuă să îi urmărească pe cei doi copii ai lor şi să vândă imaginile cu prinţul George unor publicaţii internaţionale, notează postul menţionat de Mediafax.

Prinţul George, fiul ducelui şi ducesei de Cambridge, a împlinit vârsta de 2 ani pe 22 iulie.

Acesta ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său - prinţul Charles şi tatăl său - prinţul William.

Prinţesa Charlotte, surioara prinţului George, s-a născut pe 2 mai şi a apărut până în prezent doar de două ori în public - imediat după naştere, alături de mama sa, când au părăsit maternitatea spitalului St. Mary din Londra, şi la botezul său, care a avut loc pe 5 iulie, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod